Wysłany: 2010-04-08, 22:14 Chociaż mam kupioną destrukcję bramy, nie ma jej w menu
Mam głupi problem,
Zrobilem błąd i jestem teraz zagrożony. Sensor ruchu świeci na czerwono, wiec chcę wysadzić bramę, ale... mimo że kupiony destruktor nie ma go na liście! Czy jest jakiś na to sposób? Nie mogę kupić nowego destruktora bo: 1. Sensor juz świeci, 2. Wszystkie zabezpieczenia zajęte ( w tym jest niby ta destrukcja)
Przedstawie jak to było:
1. Najpierw mam zadanie aby wlamywać się do wszystkich komputerów zarażonych Objawieniem, robie to, po chwili dostaje informacje o ukończeniu zadania.
2. Sensor ruchu swieci na czerwono, wysadzam bramę,
3. Kupuje lepszą bramę, czekam 24h, potem loguje się ponownie i kupuje nowy sprzet (procesor, pamięc itp w tym sensor i destruktor)
4. Dostaje wszystko (podobno)
5. robie jakąś tam misje, chce skasować logi z interNICu, niestety zaznaczylem zly komp i mnie zlapalo (nie robilem doublecalla, bo po co jak internic nie ma zabezpieczen)
6. Wlączam sensor, naczyna swiecic na czerwono, próbuje wysadzić... nie moge bo nie ma oprogramowania.
PS. Mam polską wersje Uplinka
Ostatnio zmieniony przez siper 2010-04-10, 09:17, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum