Witam mam taki problem, bo powłączeniu ustawień gra wygląda tak:
(ustawiłem 1280x1024 tak jak ma mój monitor rozdzielczość) (myślałem że będzie full ekran)
A po kliknięciu: "Maksymalizuj" tak:
Jak widać kursor za bardzo zboczył (że się tak wyrażę :D) z trasy kursora windowsowego.
To nie jest odrazu po włączeniu.
Chciałem tylko ustawić lepszą grafikę..
Ustawiłem tak:
Rozdzielczość: 1280x1024
(nie wiem co): 75
i coś jeszcze tam było i na fulla ustawiłem..
Kursor z gry też ustawiłem i dalej nie pamiętam..
Proszę o pomoc..
Czy może mam przeinstalować uplinka?
Troche bym go żałował bo mam tam save..
Ostatnio zmieniony przez Viper993 2010-08-19, 16:16, w całości zmieniany 2 razy
mialem podobny problem, niepotrzebnie zmienialem opcje rozdzielczosci, po czym okazalo sie ze kursor nie jest tam gdzie byc powinien i nie mam mozliwosci powrotu do poprzednich ustawien, w moim przypadku nie pomoglo uruchamianie w roznych awyjnych trybach i musialem przeinstalowac, jednak jest sposob na to by nie stracic save'a
-z folderu Uplink/Users skopiuj w bezpieczne miejsce (np Pulpit) plik z profilem na ktorym Ci zalezy,
-nastepnie odinstaluj gre, pomocne w resetowaniu ustawien moze byc ponowne uruchomienie komputera,
-ponownie zainstaluj,
-sprawdz czy jest jeszcze problem z kursorem, jezeli jest OK i wszystko dziala
-to wklej spowrotem plik z profilem gracza,
mnie sie udalo i dziala, mam nadzieje ze i tobie pomoze
W sumie mozesz jeszcze sprobowac przed tym usunac z folderu Uplink plik GLU32.DLL
Ostatnio zmieniony przez oskar_sz 2010-08-21, 14:48, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum