Uplink-PL.info Wpłać złotówkę, zgarnij alias email!
FAQ Szukaj Użytkownicy Grupy Mapa

Przewodnik po forum /beta/
Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu Poprzedni temat :: Następny temat

TEMAT: błędów kopalnia i święty gral
marcinaa 
Beginner

Wysłany: 2010-03-27, 17:09   błędów kopalnia i święty gral

na początku dodam, że wiem, iż odpowiedzią na wszystkie moje pytania są Bóg i pacht 1.54 ale mimo chęci nie znalazłem tego drugiego w wersji pl a po angielsku podstawki ni czaiłem a teraz tak, a w wyszukiwaniu z pobliskiego tematu wyskoczyło plik nie znaleziony.
a teraz akt pierwszy dramatu w jednym akcie :)
na początku gra wywala do pulpitu w rozdziałce 300:200 chyba w każdym razie mniej niż 800:600. naprawiłem to zwiększając rodzdziałkę do używanej na pulpicie ale jest następny problem. a mianowicie pokazuje się aby mój "nick" po prawej, prawy górny róg wprowadzenia (to nad logowaniem) i opisy do przycisków (których nie ma). reinstal i zmniejszenie przy zmianie rodziałki odświeżenia na 60 i działa ok pograłem trochę a tu błąd pliku gra działa ale ekran o błędzie zasłani wszystko wyłączyłem muzykę i git. chwile podziałało i znok! rozwaliło zasilacz!!!!!!! tj jakby tak było włącza się komp ale bios nie i dupa :(. dziesięć minut w wannie (to żart) i schłodzony komp raczył się włączyć i tak nic się nie dzieje a jak uplink to znowu po chwili. reinstal (z kopiowaniem saveów) kopiuję profil usuwam lipny i wyskakuje po angielsku błąd żeby wejść na stone producenta na forum. i pachty robią cuda niewidy z polską wersją (dublowanie napisów. przycisków ale to temat na osobną komedię) i się nie dało zalogować ponowie więc wznoszę modły do nieba i czekam na pomoc ahoj panowie i panie

Allegro - największe aukcje internetowe, najniższe ceny! Kup i sprzedaj!
ps 
Admin

Wysłany: 2010-03-28, 14:05   

(Sorry stary, ale chyba nie do końca zrozumiałem problem)

marcinaa 
Beginner

Wysłany: 2010-03-29, 14:11   

sorry ale ,usiałem wyrzucić z siebie, jakie bugi już naprałem a teraz opis obecnych:
-błąd c++
-jakiś problem z errorem każącym wejść na forum na stronie producenta
-po ok 15 minutach gry komputer się wyłącza i przez 10 min nie chce się włączyć (BIOS nie zaskakuje)
-normalne wyjście jest niemożliwe bo komp się zawiesza po naciśnięciu przycisku wyjdź

ps 
Admin

Wysłany: 2010-03-29, 17:01   

Masz aby na pewno sprawną wentylację procesora/grafiki/zasilacza? Bo ciężko uwierzyć, że tak się grzeje akurat z winy uplinka. Jeśli chodzi o błędy w grze, to niestety one są. Czasami pomaga tryb kompatybilności z Windowsem 2000.

marcinaa 
Beginner

Wysłany: 2010-03-30, 13:40   

niestety innych grach nawet po całym dniu grania wszystko ok a gram w bardziej "sprzętożerne"

[ Dodano: 30 Mar 2010 16:11 ]
wcześniej ustawiałem tryb zgodności z win 95 ale z 2000 jest lepiej po zdjęciu bocznej klapy z kompa jakoś działa ale co jakiś czas wyskakuje błąd windows

[ Dodano: 31 Mar 2010 15:23 ]
ok już naprawione

Skocz do: