Mam misje zmienic jakiś dane w socjalu np: zatrudniony na zmarły.
No to biore wielopasmowe połączenie przez wszystkie servery jakie mam dostepne, odpalam wykrywacz namierzania i zacznyam łamac hasło;]
Problem w tym ze monitor namierzania pokazuje ze za 45 sek mnie namierzom. A nie wiem czemu łamacz haseł sownikowy nigdy nie potrafi nic znaleźć a zwykły łamacz łamie te hasło ok 35 sek. Co daje mi 10 sek na znalezienie personali, obejscie proxy, zmiane danych i ucieczke...
No moze dałbym rade to zrobić w te 10 sek ale same wyszukiwanie personali np: chłopa i danych Alan Ashby zajmuje ok 8 sek przy czym reszta czynności do zrobienia staje sie wtedy nierealna. Prosze podajcie mi jakis sposób na szybsze złamanie hasła albo jakieś dłuższe namierzanie.
Monitor namierzania v3
Łamacze haseł v1
Obejscie Proxy v1
Procek 100 mhz
I takie pytanie poboczne można mieć wyższą wersje łąmacza haseł niż v1?? Bo mam kasy w cholere a nie moge zaktualizowac zadnego łamacza:/
I ostanie pytanie, mam v PL Uplinka, zainstalowałem na XP. I co jakisc zas mi sie wyłancza (raz mi sie wyłączył podczas ostatniej fazy dobrze płątnej misji <zły>)... Wyskakuje okienko ze Uplik wykonał nieprawidłową operacje i zostanie zamknięty (potem jest czy raportowc problem). Potem opdpalam geirke na nową i znowu po jakimś czasie dzieje sie to samo:/ Co mam zrobic??
Pozdrawiam/...
dłuższe namierzanie to tylko dłuższy callbouncing. Dodatkowo przyda sie Monito Bypass.
Nie pamiętam żeby PassBreaker (łamaczem haseł zwany) miał wyższe wersje niż v1.
Słownik nie załamie hasła które nie jest słowem ze słownika.
A co do wyłączania się gry. Masz ustawiony tryb zgodności?
_________________ Krzyknęli "Zniszczenie" i spuścili ze smyczy Psy Wojny
Ej a ja mam w tej misji inny problem.
Mam znaleźć gostka Sean Stevensona.
No i przed zalogowaniem się uruchamiam Proxy Disable. Po wyłączeniu proxy pokazuje mi sie na dole "sukces" czyli wyłączyłem proxy. tak? Potem łamie hasło i wchodze.
Znajduje gościa zmieniam mu status. Ale nie moge kliknąć "ok" bo ppisze ze jest "odmowa proxy". Czyli wychodzi na to ze nie wyłączyłem proxy.
Robiłem tak na różne sposoby wylaczalem proxy po zalgowaniu i też lipa. Weźcie dajcie jakiś pomysł co zrobić jeszcze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum