Wysłany: 2005-01-08, 09:36 A moze by tak zrobic jakis polski kanał IRC w Uplinku!!!
Mysle ze bylo by fajnie zrobic jakis polski kanał w IRCu w uplinku,np:chociazby ludzi z tego forum:D Tylko niewiem czy sie da zrobi:)????
Wtedy jak ktos czegos niemogl by zobic podczas gry moglby sprawdzac na IRC czy ktos jest i czy mu pomoze !!!
Pozdro
:idea: Hmm to mogło by być bardzo ciekawe takie szybkie rozwiązywanie problemów poprzez IRC jeśli ktoś jest zainteresowany to moge coś takiego zrobić. Byłem kiedyś adminem pewnego kanału i stawiałem boty więc moge postawić jakiś kanalik uplink[PL] bezproblemowo. :mrgreen:
[ Dodano: 2005-09-23, 02:39 ]
OKi Zrobiłem kanalik jak co to sięładujcie jeśli będzie dobra frekfencja to zarejestruje i porobie co trzeba by kanał był wypas ;] nazwa kanału to #Uplink[PL]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum