Mam taki problem z bankiem.
Włamałem się do banku i mam wszystkie konta i hasła w sumie OK ale...
gdy przesyłam sobie pieniądze to:
1. Robie nowe konto w banku.
2. Włamuje się na to konto na którym jest sporo pieniędzy(604 000)
3. Przesyłam kasę i idę na moje konto (jest w tym samym banku)
4. Przesyłam te kasę do mojego pierwszego konta usówam logi z
mojego banku i z tego konta oraz z InterNIC'a
I po 10 dniach mnie mają.Nie wiem co się dzieje a wydaj mi się
to dziwne.
A i jeszcze jedno jak to jakiś bug itp. to jak używać autodestrukcji bo
nie wiem a próbowałem wszystkie moje pliki wysłać na serwer(tam gdzie
był monitor objawienia) ale nie wiem jak używać autodestrukcji bo po 24
godz. nie ma jej w sterownikach.
Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuje za odpowiedź.
PoZdRo :)
pozdrów też moje oczy i nie rób takich błędów jak możesz. literówki pominąłem
Ostatnio zmieniony przez Dale 2008-01-17, 20:50, w całości zmieniany 1 raz
Bo jeszcze musisz usunąć logi z konta na którym była ta kasa, i z tego twojego nowego. Co z tego że nie wiedzą gdzie jest ta kasa, skoro wiedzą kto ją zakosił.
Z autodestrukcją nie wiem co jest nie tak, więc nie napiszę.
_________________ Krzyknęli "Zniszczenie" i spuścili ze smyczy Psy Wojny
Bo jeszcze musisz usunąć logi z konta na którym była ta kasa, i z tego twojego nowego. Co z tego że nie wiedzą gdzie jest ta kasa, skoro wiedzą kto ją zakosił.
Kupujesz gateway self-descrukt po 24-godzinach przysyłają ci wiadomość, że ją masz.
Wchodzisz w programy/Hardware devices/Nuke gateway.
Uruchamiasz i nagórze ekranu (tam gdzie przycisk wyjścia) pojawia się Nuke Gateway?
Bierzesz YES, pojawia się Are you Sure?, bierzesz YES. I nagle... (Zobaczysz xD)
Kupujesz gateway self-descrukt po 24-godzinach przysyłają ci wiadomość, że ją masz.
Uruchamiasz i nagórze ekranu (tam gdzie przycisk wyjścia) pojawia się Nuke Gateway?
Bierzesz YES, pojawia się Are you Sure?, bierzesz YES. I nagle... (Zobaczysz xD)
"ha ha ha"... serio wprowadzenie w błąd kogokolwiek na tyle głupiego by użyć programu nazywającego się "Gateway NUKE" da ci tyle radości?
Ostatnio zmieniony przez MadeinHell 2008-08-21, 00:38, w całości zmieniany 1 raz
"ha ha ha"... serio wprowadzenie w błąd kogokolwiek na tyle głupiego by użyć programu nazywającego się "Gateway NUKE" da ci tyle radości?
Kolega pytał się jak użyć samodestrukcji więc mu napisałem.
Naucz się czytać ze zrozumieniem!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum