Wysłany: 2008-11-09, 13:32 Problem z okradaniem banków
Witajcie, mam problem z okradaniem banków. Napiszę jak wykonuje cały proces:
Łączę sie do banku przez InterNIC, biore tel do adma, tworze nowe konto, rozłaczam sie. Ponownie przez InterNIC i dzwonie do adma, jak juz mam probke glosu rozłączam sie. Teraz do banku, oczywiscie znowu InterNIC, ustawiam obejscia (najnowsze v5) wchodze na zarządzanie kontem wpisuje login, haslo łamie Łamaczem_haseł. Wykonuje przelew na zrobione wczesniej konto. Wchodze w administracje, usuwam logi, rozłączam sie. Teraz do InterNIC'a w nim rowniez kasuje wszystkie logi, rozłączam się.
Nie przyspieszam czasu, poprostu czekam. Mam skopiowanego save'a wiec powtarzalem ten proces kilkukrotnie zawsze ze stoperem, i zawsze zdążyłem przed upływem 120 sekund.
Co robię nie tak ze zostaje złapany za kazdym razem ? Dodam jeszcze ze przed probą hackowania banku odczekałem pare dni zeby upewnic sie ze to nie przez poprzednie włamania.
Rozumiem, ze kasujesz absolutnie wszysktie logi we wszystkich bankach, do ktorych sie wlamujesz i wszystie logi z internica z wszystkich polaczen z nimi?
jak sie łącze do banku ofiary to tylko przez interNIC i kasuje wszystkie logi w ofierze i w interNIC'u. I to dla mnie wlasnie jest dziwne jakim cudem mnie znajdują jak nie maja zadnych wskazówek. Moze dzialo Ci się cos takiego albo wiesz jak mi pomoc ? :-)
Zanim zaczolem okradanie stworzylem konto w tym banku ktory mam zamiar okrasc, przelewam kase z konta ofiary na swoje. Wydaje mi sie ze biorąc to na logike usuwając logi usuwam i logi przelania z konta ofiary i logi odebrania przelewu na swoim koncie, z tego co wiem to da sie miec konto w tym banku ktory sie okrada, i tak usuwam wszystkie logi. I nadal nie wiem co jest przyczyną :(
Trzeci raz to powiem: Usuwam logi wszędzie ! Juz jaśniej sie tego nie da napisac, usuwam logi wszedzie gdzie wchodze, a i tak zostaje zlapany, dlaczego ?
Nie mam tel adma w banku uplinka. Pozatym jestem pewny ze da sie miec konto w banku ktory sie okrada. Tylko zastanawia mnie fak, ze nawet po wyczyszczeniu logow mnie łapią, dlaczego ? Probowalem tez zrobic konto w jeszcze innym banku, wyczyscilem logi i dalej to samo. Czy to moze byc jakis błąd w polskiej wersji lub dlatego ze nie mam patcha ?
Mozliwe ze to jedna z rzeczy ktore nie dzialaja w wersji PL. Sciagnij patch z www.uplink.co.uk - zmieni on wprwadzie jezyk gry na angielski, ale tez bedziesz mogl sprawdzic, czy to ty cos zle robisz, czy byl to blad.
A potrzebne jest włamywanie się przez admina? Ja zawsze czyściłem z poziomu właściciela konta i sprawdzałem czy jakiś syf po tym nie pozostał. Ale zawsze docelowym był bank Uplink.
_________________ Krzyknęli "Zniszczenie" i spuścili ze smyczy Psy Wojny
Witajcie ponownie, juz wiem co robilem źle; "Logi" usuwalem wszyskie ale zapomnialem ze "Bilans konta" tez trzeba opróżnic. Tym razem oproznilem bilansy kont i wszystko działa. Dzieki za pomoc koledzy :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum