Wysłany: 2008-11-29, 14:44 Uplink a panoramiczna rozdzielczość.
Witam.
Ostatnio postanowiłem odświeżyć sobie uplinka, lecz gra nie działa w panoramicznej rozdzielczości(1440x900). Wcześniej grałem w 1024x768 i taka rozdzielczość jest zapisana w uplinku i gdy włączam grę to część obrazu z uplinka jest w ramach 1024x768, ale przyciski takie jak opcje i temu podobne nie działają. Zrażony tym usunąłem grę, ale dzisiaj znowu mnie naszła ochota, zaraz zainstaluję grę, więc pytam: czy zna ktoś jakieś rozwiązanie tego problemu? Aby gra uruchamiała się w rozdzielczości panoramicznej, bądź w trybie okienkowym(też by pewnie pomogło). Umieszczam to w tym dziale, gdyż moim zdaniem jest to bug.
Ja grałem na panoramicznym monitorze w normalnej rozdzielczosci (chyba nawet 800x600 to było). A nowy patch chyba wprowadzał nietypowe rozdzielczosci, ale nie jestem pewien na 100%.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum