Gram od niedawna w Uplinka i mam problem. Trafiłem na misję, gdzie muszę spowodować wsadzenie pewnego człowieka do więzienia. Wchodzę zatem w Światowy Rejestr Kryminalny i wpisuję: fałszowanie osiągnięć akademickich, przestępstwa komputerowe, uwaga: "złamał warunki zwolnienia warunkowego", ale system nadal nie chce autoryzować zatrzymania, gdyż "skazany musi mieć co najmniej 2 wyroki i złamać warunki zwolnienia warunkowego". Co dokładnie mam wpisać by to zadziałało? Warto odnotować, że mam wersję PL, gdzie angielskie komendy nie skutkują.
[ Dodano: 12 Sty 2009 09:50 ]
pierwszym krokiem jest zmiana twojego hasla bo 2128621 nie jest dobrym :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
a ja nadal mam ten problem... dopisalem nawet 5 tych zwolnieni i pare innych rzeczy, mieszalem w socjalu itd.. czekalem 2 dni i nadal nic.. ze to nie wystarczajace..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum