Witam.Niedawno się zarejestrowałem.Musiałem to zrobić żeby zadać ważne pytanie (dla mnie :D).Otóż zabrałem się za robienie gatewaya.No i wszystko cacy ALE: skąd niby mam wziąść ten plik tekstowy który zawiera szablon??Na stronie znalazłem tylko jeden, i jest to ten z gotowego Gatewaya który jest w downloadzie.Jak ktoś ma na stanie ten tekst (tzn: szablon) to niech go tu wpisze.Thanks z góry
[ Dodano: 10 Lip 2009 16:56 ]
ok nevermind - już wiem.Ale jeszcze pytanko.Po ustaleniu ceny (ręcznie lub w tym programie gatewaymaker) i wejściu do gry, cena gate'a nie zgadza sięz tą ustaloną.Np cene walnąłem na 13500 a w grze było 2750.Co dziwniejsze, po zakupie tej mojej bramki jej cena wzrosła na 3500 (coś koło tego) ALE cena innych bramek też wzrosła (o ile pamiętam to ta najlepsza kosztuje teraz 114500 O.o)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum