Miałem zamiar zrobić spolszczenie 1.55 ale z niewiadomych mi przyczyn nie działa mi poprawnie microsoft Visual C++ 6.0 (który jest do tego konieczny). Przy robieniu tego co twórcy nakazali w instrukcji Getting Started na DevCD po wciśnięciu F7 wyskakuje coś takiego:
--------------------Configuration: bungle - Win32 Debug--------------------
Compiling...
bungle.cpp
Creating library...
--------------------Configuration: eclipse - Win32 Debug--------------------
Compiling...
animation.cpp
button.cpp
eclipse.cpp
Creating library...
--------------------Configuration: gucci - Win32 Debug--------------------
Compiling...
Gucci.cpp
gucci_glut.cpp
Image.cpp
resize_win32.cpp
Creating library...
Microsoft (R) Library Manager Version 6.00.8168
Copyright (C) Microsoft Corp 1992-1998. All rights reserved.
LINK : fatal error LNK1181: cannot open input file "..\..\..\Contrib\tiff-3.4\libtiff.lib"
Error executing link.exe.
devUplink.exe - 1 error(s), 0 warning(s)
Wie ktoś jak to naprawić?
[ Dodano: 11 Lip 2011 01:01 ]
Robiłem wszystko to co radziłeś użytkownikowi janczarny (jedynie nie dodałem tego w redshircie:
// Set completely unbuffered (we do our own)
setvbuf(input, NULL, _IOFBF, 0);
setvbuf(output, NULL, _IOFBF, 0);
bo nie wiedziałem gdzie dokładnie),
ponieważ działo się u mnie to co i u niego. Jednak po dodaniu using namespace std; tam gdzie mówiłeś zaczynają mi wyskakiwać całkiem inne błędy niż janczarnemu. Oto log:
http://www.wklejto.pl/101072
Mógłbyś mi poradzić co dalej?
jak masz to przydało by się, mi szczególnie do misji "wiadomości"
[ Dodano: 10 Gru 2011 00:43 ]
jednak się nie przyda...
nie pasuje kodowanie, albo mnie się nie udaje ^^ myślę, że jak bym miał więcej czasu to bym się z tym uporał (z tłumaczeniem) tak w miesiąc ^^ ale tak to troszkę potrwa, a po za tym po godzinie tracę chęci i oczy bolą od patrzenia na ilość znaków ^^ ale mam nadzieje że się to uda ^^
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum