Uplink-PL.info Wpłać złotówkę, zgarnij alias email!
FAQ Szukaj Użytkownicy Grupy Mapa

Przewodnik po forum /beta/
Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu Poprzedni temat :: Następny temat

TEMAT: Między narodowa baza bezpieczeństwa socjalnego
grabie2 
Registered

Wysłany: 2010-05-09, 15:12   Między narodowa baza bezpieczeństwa socjalnego

Witam!

Doszedłem do misji z bazą bezpieczeństwa socjalnego i.. mam kłopot
Może ktoś mi pomoże, wykonuję następujące kroki:
1. łączę się przez wiele serwów do Bazy bezpieczeństwa ...
2. uruchamiam proxy disable(wyrzuca zakończono)
3. czekam aż zaczną mnie namierzać
4. uruchamiam łamacz haseł
5. wyszukuję gostka
6. zmieniam my stan osobowy na Zmarły
7. Klikam ok i.. nie wyskakuje komunikat o zakończeniu, potem jak jeszcze raz wyszukuję go to zmian nie ma

Z góry dziękuję

Pozdrawiam Bartek

Allegro - największe aukcje internetowe, najniższe ceny! Kup i sprzedaj!
ps 
Admin

Wysłany: 2010-05-09, 21:28   

Cytat:
Między narodowa

Powinno być "międzynarodowa"

grabie2 napisał/a:
2. uruchamiam proxy disable(wyrzuca zakończono)
Bypassy są lepsze od disablów. No i zawsze kupuj najwyższą wersję, nie opłaca się kupować gorszych niż 5.0

grabie2 napisał/a:
7. Klikam ok i.. nie wyskakuje komunikat o zakończeniu, potem jak jeszcze raz wyszukuję go to zmian nie ma
Pojawia się błąd (typu że nie udało się zapisać), czy w ogóle nic się nie pojawia?

de_stroyer 
Górnik forumowy

Ostrzeżeń:
 1/3/5
Wysłany: 2010-07-03, 03:07   

Przyczyny mogą być dwie:
1) Po zmodyfikowaniu rekordu należy najpierw nacisnąć przycisk 'OK', pojawi się komunikat po którym możemy się upewnić, że rekord został zmodyfikowany (zamykamy okienko), a dopiero w drugiej kolejności naciskamy 'Wykonany'.
2) Możliwe, że nieprawidłowo używasz proxy disable. Po uruchomieniu programu należy nacisnąć przycisk GO i poczekać, aż pasek postępu dojdzie do końca pojawi się napis 'Sukces', a program się zamknie. Dopiero wtedy możesz zatwierdzić modyfikację rekordu przyciskiem 'OK'.

/dopisane: jeżeli chodzi o proxy disable to kup sobie v.1.0. na te kilka misji, a później kasę lepiej zainwestuj w Connection Analyzer i Proxy Bypass. Najwyższej wersji Proxy disable w przeciwieństwie do innych programów IMHO w ogóle nie opłaca się kupować.
Ostatnio zmieniony przez de_stroyer 2010-07-03, 03:10, w całości zmieniany 1 raz  

ps 
Admin

Wysłany: 2010-07-03, 08:36   

Zajebisty jesteś, napisałem do kolesia w tym samym dniu, kiedy on wysłał swojego posta i do tej pory nie odpowiedział mi na pytanie. Ale nie, [beeep] na pewno wpierdoli się na forum po prawie 2 miesiącach aby przeczytać kox odpowiedź. :F

Kurwa, dlaczego 99% rejestrujących się tutaj odpisuje tylko w zajebiście starych tematach?

de_stroyer 
Górnik forumowy

Ostrzeżeń:
 1/3/5
Wysłany: 2010-07-03, 11:20   

Odpowiedziałem na posty, które widziałem w sekcji "ostatnio na forum" na stronie głównej. Czy to moja wina, że na forum nic się nie dzieje i nie ma postów młodszych niż dwa miesiące? Poza tym sam po sobie wiem, że nie tylko ten koleś może mieć podobny problem i wiele osób przeszuka forum zamiast pytać. Jeżeli znajdą ten temat to znajdą również odpowiedź na swoje pytanie.

Z resztą co tu się dziwić, że nikogo na forum nie ma jeżeli jaśnie panujący Admin rozdaje ostrzeżenia jedynym aktywnym użytkownikom forum za sam fakt, że się w ogóle udzielają...

ps 
Admin

Wysłany: 2010-07-03, 17:22   

Forum zdechło ładnych parę lat temu, admina wziąłem trochę później - próbując je podnieść - bez skutku, stara ekipa rozeszła się, a nikt nowy na pustym forum na dłużej nie został. Jedyne, co się dzieje, to ludzie wpadający od czasu do czasu i odpowiadający na pytania sprzed dawien dawna. No dobra, jest urozmaicenie, czasami pojawia się "haker" włamujący się na forum (propsy dla takich, pokazują wyjebisty skill łamiąc nieaktualizowany od lat skrypt) z tekstem "to ja jezdem chakier, nie wy, tempe hóje". Tak więc sorry, nie znam Cię, zapewne mój osąd w Twojej sprawie był zły, w sumie - nie mnie sądzić ludzi. Na podniesienie forum w sumie już nie liczę, próbowałem jakiś czas pilnować tu porządku, ale chyba nic z tego. Stronę, aby miała jakikolwiek sens, trzeba by było całkowicie przebudować. Może kiedyś jak będę miał czas i będzie mi się chciało to się za to zabiorę.

(A ten post i tak przeczyta góra 5 osób, a i to będzie wyjątkowa sytuacja, jeśli faktycznie znajdzie się tyle)

Skocz do: