O co chodzi w tych połączeniach przeszukałem całe forum i w kilku tematach piszę, że trzeba zrobić aby przedostatnim połączeniem była ta sama firma głównego celu ale to nie działa!!!!
Więc co trzeba zrobić? Proszę o odpowiedzieć bo chociaż wiem, że to forum już nie żyję :)
No to jeśli to jest bug to koniec gry bo prawie wszystkie misje te nowsze oczywiście to systemy muszę przez połączenie wewnętrzne a wydaję mi się, że robię wszystko dobrze.
Ostatnio zmieniony przez Godlo 2011-04-25, 21:04, w całości zmieniany 1 raz
A nie próbujesz się połaczyć z lanem bez software'u lanowego? Wtedy nawet jak cię wpuści, to masz komunikat o odmowie połączenia i musisz dopiero włączyć hud lanowy. Jeśli nie w tym rzecz, to spróbuj może puścić połączenie przez same komputery firm-ofiary
Z tym lanem to jeszcze nie robiłem spróbuję. A co połączenia przez same ofiary to próbowałem i nic ale zobaczymy z hud lanem tylko probie kilka zwykłych misji bo siana brak :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum