Jak wiekszość z Was chyba zauwazyla na dworzu w koncu robi sie cieplo, a to zwiastuje lato i wakacje. Ostatnio wpadl mi do glowy taki pomysl zeby zebrac pare osob (moderatorzy + paru chetnych) I zrobic ZJAZD "hackerow". Co wy na to, interesuje kogos cos takiego ?
No widac ze nie znacie definicji slowa "hacker". A wcale nie musi oznaczac czegos zlego. Jestem za zlotem "uplinkowych hackerow", najlepiej w obrebie zachodniopomorskiego (do konca czerwca), albo kujawsko-pomorskiego (od poczatku sierpnia). Wtedy bede jesli tylko sie nie przestraszycie mojego wieku (juz byla taka zagadka AD) i jesli bedzie duuuuuzo rozgrzewajacego "napoju". :P
Dlaczego hacker uplinkowy nie moze byc tez hakerem w real world? W koncu w ostatnim tygodni 3 strony hacked i 5 kompow z mojej miesciny zdalnie rozpier******ch (a taki mlody).
Jesli juz zgadliscie moj wiek to wiecie dlaczego dalej byc nie bede mogl.
A i jeszcze w lipcu to najlepiej poludniowa wielkopolska.
_________________ UPLINK wedlug mnie to tylko mieszanka prawdziwych podstaw hackera (calkowita roznica z realizmem) i zrecznosciowki :) . Nie pytajcie dlaczego!
ludzie tu mowa o zjezdzie a nie o hakerach, nie ten problem poruszacie. kto cos jeszcze napisze o niezjedzie to dostanie ostrzerzenie (trzy i ban !!):)
hmm szkoda ze tak mieszkamy daleko od siebie ale proponowałbym wybrzeze hmm te gorące ziewczyny....no i oczywicie płodne dyskuty przy flaszeczce yyy znaczy dyskietce :) pozdrawiam
_________________ Błądzić jest rzeczą ludzką - wszystko pogmatwać potrafi tylko komputer.
Damn... Właśnie mam rozpiske moich zajęć na wakacje. Wyglaąj niewesoło tzn. Tydzień poza domem, tydzień przerwy. I tak przez całe dwa miechy. I co mam zrobić skoro jest szansa 1:2 że akurat będe wolny? :evil: W sierpniu zachaczam o mazury więc może tam :?:
_________________ Krzyknęli "Zniszczenie" i spuścili ze smyczy Psy Wojny
ej no torucek byłby oki byłem tam dwa dni temu czekaj czekaj jak sie ta knajpa nazywała aaa juz wiem FAZA moja kobieta zrobiła tam siku i spadalismy bo było jakos dziwnie....
_________________ Błądzić jest rzeczą ludzką - wszystko pogmatwać potrafi tylko komputer.
Byleś u nas :?: FAZA faktycznie troche nie teges ale po drugiej stronie ulicy jest zaczepisty Pub "PRZEPOMPOWNIA". Jak w Toruniu ma być ten zjazd to szafa gra. Podajcie tylko wasze oczekiwania co do Pubów to się jakiś znajdzie :wink: Ale byłby Hardcore :twisted:
spoko tylko zeby mi jakies klocki nie jechały tak jak w FAZIE bo troche za mało nas było zeby wdac sie w "dyskusje" wiadomo z kobietą sie niedyskutuje a ja i mój kumpel to troszke za mało zeby sobie pogadac z tymi padalcami z FAZY
Sorki rudi za niemiłe wspomnienia z mojego city. Ja też czekam na opinie innych ale ReiLord nie ma daleko więc chyba jest z nami, ale ważne to co powie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum