Kto z was posiada telefony komorkowe? Pytacie po co to komu? (hipotetycznie:) pan X wypowie cos bardzo ciekawego, zainteresowalo mnie to, zagladam do tego tematy, wyciagam numer kom. i moge zlapac kontakt. Taka znajomosc poza forum. Ja zaczalem wiec podaje pierwszy: 602861062.
_________________ Don't hesitate to mute yourself...
No mi tez w sumie nic nie szkodzi, ale mam telefn na podsłuchu - wielki brat słucha :D (żartowałem). And my mobile phone number is ... 504532448. W razie czego prosić Jerego :] (ale się zrymowało, ale to tez żart - to mój prywatny numer). Osobiście wolę sms'y a dzwonić możecie po godzinie 16.
Temat tak stary ze ja pierrrrrr....... ale co tam :P zawsze mozna jakis temat "ozywic" a wiec ----------------->>>>>>>>>>>>>> 697931072 ........ale narazie wyladowany :P ladowarka sie popsula ;( musze nowa kupic :mad: :mad:
hehehe. faktycznie temat stary. naet go nie pamietam szczerze mowiac a sie w nim wypowiadalem :D Numer moj sie zmienil jak cos wiec nie probowac dzwonic na tamten :wink: Jakby ktos chcial nowy to zapraszam na PW
_________________ Krzyknęli "Zniszczenie" i spuścili ze smyczy Psy Wojny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum