Jak w temacie, forum reaktywowane, choć posty stare forum niedługo znów powróci do dawnej świetności. Proszę o ponowne ustawienie avatarów, gdyż te poprzednie poszły w pył ze starym forum [niestety z tamtego forum udało się niewiele odzyskać, ale zawsze coś].
Z góry dziękuję za wyrozumiałość i zapraszam do postowania.
no mysle ze to będzie wina wypalania sie pewnych trendów na gry. moze to smutne co powiem ale mysle ze czas na radykalne zmiany i wprowadzenie kilku rewolucyjnych wręcz rozwiązan niekoniecznie dotyczących uplinka. stronka musi stac sie komercyjna bo nisza na uplinka sie juz lekko wykruszyła mozna dodac nowe serwisy i pójsc ewolucyjnie w hacking w realnym sensie ale w taki sposób by nienaruszac prawa. wiem ze to trudne ale jesli staniemy sie forum, i małym poradnikiem sniffingu i crackingu napeno zysakamy na popularnosci a napewno frekwencja wzrosnie mozna zrobic fuzje SHIP i UPLINKA tymsamym gra będzie miała smaczek realnego hackingu. takie oto moje zdanie komercja i jeszcze raz komercja i nic innego. zawsze znajdą sie osoby które będą chciały podyskutowac o sposobach tunelowania czy sofcie do zmian MAC uwazam ze własnie w tym kierunku powinnismy teraz działac i przy okazji prowadzic uplinkowa działalność.
_________________ Błądzić jest rzeczą ludzką - wszystko pogmatwać potrafi tylko komputer.
Nie wiedziałem gdzie to napisać to piszę tu... wiatam wszystkich jestem tu nowy, zawitam tu na trochę dłużej bo znowu się przełamałem do uplinka...Co do Forum - jasne możecie na mnie liczyć... :D :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum