Założyłem ten temat, byście tu pisali o mniejszych błędach znalezionych w grze, a nie zakładali nowe tematy. O to moje nominacje :) :
1.gdy zbyt szybko będziecie latać myszką po menu programów, to z rozwijanych bocznych menu beda znikać programy=>może zfrustować przy wykonywaniu misji z użyciem file copy lub deleterem
2.gdy chcecie zalozyc konto bankowe w jakims banku(do którego nie masz zadnych numerów) wejdziecie przypadkiem w Manage Existing Acount i chcecie wrócić do opcji Create New Acount,musicie kliknąć na Disconnect i ponownie sie polaczyc z bankiem=>denerwuje, gdy trzeba zalozyc konta na wielu bankach jednoczesnie :arrow: robie tak na poczatku gry,bym mial lepszy Call bouncing
3.mając na mapce wiele serwerów, gdy zapiszemy jakiś Call bouncing(CB), potem usuniemy ktores jego ogniwo ze spisu linków(mozemy tez tylko z mapki), i załadujemy CB z powrotem na mapce,ujrzymy długą (czasami niekonczaca sie) dyskoteke :lol: =>najlepszym rozwiazanie jest zrobienie nowego CB lub przywrocenie z powrotem usunietego linka
_________________ "Największa bestia zna odrobinę litości. Ja jej nie znam, więc nie jestem bestią."
A taki mały bug odkryłem.
Czasami podczas gry w misjach typu "zniszcz jakiś plik" owego pliku nie było na serwerze :)
Ciekawe mnie czemu. To akurat się działo jak zaczynalem któryś raz z kolei przechodzić uplinka, wiec raczej przypadkowo go nie skasowałem :P
Ja jeszcze nie wiem czy to bug, ale tak mi sie wydaje. Włamuje sie na admina w banku. Spisuje sobie wszystkie numery kont i hasła. Potem usuwam logi w banku i w InterNIC'u. Następnie łącze się z tymże bankiem i hackuje sobie konta jedno po drugim. Oczywiście zakładam obejścia. Zawsze po przelewie usuwam log o transferze kasy. Nikt mnie nie namierza, ale mimo to po pewnym czasie Black Screen.
_________________ Why you stand on that silent platform? Fight the war; Fuck the norm.
A taki mały bug odkryłem.
Czasami podczas gry w misjach typu "zniszcz jakiś plik" owego pliku nie było na serwerze :)
Ciekawe mnie czemu. To akurat się działo jak zaczynalem któryś raz z kolei przechodzić uplinka, wiec raczej przypadkowo go nie skasowałem :P
Pewnie ktos Cie wyprzedzil w robocie ;)
tusken napisał/a:
Ja jeszcze nie wiem czy to bug, ale tak mi sie wydaje. Włamuje sie na admina w banku. Spisuje sobie wszystkie numery kont i hasła. Potem usuwam logi w banku i w InterNIC'u. Następnie łącze się z tymże bankiem i hackuje sobie konta jedno po drugim. Oczywiście zakładam obejścia. Zawsze po przelewie usuwam log o transferze kasy. Nikt mnie nie namierza, ale mimo to po pewnym czasie Black Screen.
Jak mnie pamięć nie myli to usuwałem te logi, ale możliwe, że za późno. Bo ja robiłem tak że hackowałem kilka kont na jednym połączeniu, a dopiero potem wywalałem logi z NIC'a.
_________________ Why you stand on that silent platform? Fight the war; Fuck the norm.
Bo ja robiłem tak że hackowałem kilka kont na jednym połączeniu
no i wszystko jasne że cię namierzyli też tak kiedyś prubowałem i i nawet 3 konta nie zdążyłem shackować jak wysadziłem bramę bo ktoś przyszedł :P a teoretycznie miałem jeszcze jakieś 30sek
_________________ Betatester Polish Uplink Mod Niechaj to narodowie wżdy postronny znają, iż Polacy nie gęsi, swego moda mają Aktualna wersja:0.04
Jak zbyt dlugo grzebiesz w banku to tak wlasnie sie dzieje, nie mozesz hackowac go dluzej niz 2 minuty :) Po 2 minutach od rozpoczecia hacku juz jestes martwy, o ile mnie kod uplinka nie myli :P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum