nie wydaje mi sie zeby to byl bug, gdyz ja nigdy nie zostalem nieslusznie zlapany mimo, ze wielokrotnie przyspieszalem czas. Problem faktycznie moze tkwic we wczesniejszych wersjach gry. Jezeli nie pomoze zainstalowanie patcha 1.31 to sciagnij mod SimplyUplink.
PS. Dziewczyna grajaca w komputer ?! :/
po 1 w uplinku bez "dodatków" nie trzeba wywalać logów
po2 weż sobie kup log deleter i wywalaj logi w inter INC i zawsze sie łącz tylko przez niego jako pierwszy ma zawsze takie samo hasło i w ogóle cie nie łapią i przejdż turtiala a poznasz podstawy tej że gry.
pozdrawiam
po 1 w uplinku bez "dodatków" nie trzeba wywalać logów
- tak, to ciekawe, bo ja sie uczylem w Uplinka grac w takim przekonaniu, ze zawsze trzeba kasowac logi, a gralem prawie zawsze na Uplinku bez dodatkow
dexter napisał/a:
po2 weż sobie kup log deleter i wywalaj logi w inter INC
- ale ona wyraznie pisala, ze lapia ja nawet swiezo po zarejestrowaniu
dexter napisał/a:
ma zawsze takie samo hasło
- szybciej sie to haslo jeszcze raz 'zlamie' uzywajac PB niz wpisac je z klawiatury bo w uplinku bez dodatkow jest bug, ze nie mozna uzyc zlamanego hasla w InterNICu przez klikniecie na nie myszka
Mam nadzieje, ze uswiadomilem Ci bezsenownosc twojego posta, zreszta nie pierwszego, pomysl zanim cos napiszesz, przeciez nikt Cie nie goni, no chyba ze Cie to boli
A ja ze swojego doswiadczenia wiem ze nie mozna przyspieszac czasu na maksa bo lapia tylko na ta srednia predkosc ustawiac. technald mowi ze syf w kodzie jest nieziemski wiec wszystko jest mozliwe :wink:
_________________ Krzyknęli "Zniszczenie" i spuścili ze smyczy Psy Wojny
Dzieki za pomoc a Insectowi specjalne dzięki uświadomienie Dexterowi ze:
po pierwsze : nie umie czytać
po drugie : nie potrafi pisać ( z sensem!)
Insect masz gg?
[ Dodano: 2005-05-27, 08:57 ]
Słuchajcie jest jeszcze taka sprawa:
może ma ktoś kody do Uplinka . Jest podobno kod na kase.Potrzebuje go a pewna osoba z mojej klasy( imie i nazwisko pomine milczeniem z największa nienawiścią na jaką stać hakera i sitha w jednym) nie chce mi go dać. Czy ktoś byłby dla mnie taki miły i dałby mi ten kod.
Moje gg: 5000485
E-mail : karolinamosur@op.pl
Z góry dzięki za pomoc
uwierz ze ten kod jest zupelnie zbedny, zabawa wtedy traci sens i ... nie korzystaj z tego. Juz lepiej sproboj okrasc bank - na stronie www.uplinkpl.info w dziale Poradniki jest tekst o tym mojego autorstwa, to jest troche lepsze rozwiazanie w przypadku braku kasy aczkolwiek lepiej na wszystko uzbierac "legalnie", wiem bo sam tak robilem i jestem z tego zadowolony, dopiero pozniej jak nie chcialo mi sie dlugo grac zeby miec kase to okradalem banki
Masz troche racji iNsEcT ale... cóż.... Nie da się ukryć że procki, modemy, dyski i całe to oprogramowanie kosztuje bajońskie ceny. Zresztą... pewna osoba mi ostatnio powiedziała że gra jest o hakowaniu a kody to też część hackingu.... Nie wiem co o tym myśleć.
Nie wiesz co robic ? - powiedz temu komus ze chyba ciezkie zabawki mial w dziecinstwie. Czescia "hakingu" (w kontekscie Uplinka) jest zhakowanie banku przez mozesz sie "legalnie" wzbogacic, a nie jadac po najmniejszej linii oporu jak leszcze. IMO uzywanie kodow to czysta glupota. Jezeli juz ich uzywac to na pewno nie na poczatku zabawy z gra, ale pozniej jak chcesz sobie urozmaicic gierke, bo juz ci sie troche przejadla. Takie jest moje zdanie, nie znam kodow do Uplinka, kiedys byly na forum, ale nie wiem czy dalej sa, bo moglem uznac to za niestosowne zeby znajdowaly sie na ogolnodostepnym forum
iNsEcT ta osoba została juz oświecona buahahahaha (mniejsza o to jak)
Ale spokojnie....Ta osoba jeszcze żyje...narazie żyje.
P.S Ta osoba faktycznie miała ciężkie zabawki w dzieciństwie...biedny ten chłopak.
No i jeszcze miał 5 latek to mu saksofon spadł na głowe...współczucie.
Orc należą Ci sie podzienkowania <cmok> . Ty wiesz za co hehe :D
iNsEcT skąd wytrzasnąłeś taką ksywe? Z filmu?
Insect ma rację granie na kodach jest zbedne i co ważniejsze psuje zabawę i przyjemność z grania.
Jeśli natomist ktoś by chciał się "zabawić" to jest sposób na to - załóżcie profil nowego gracza:
username: TooManySecrets
password: TooManySecrets
Działanie: Grając tym profilem w czasie gry wciśnij F1 i uzyskasz możliwość cheatowania.
Cheaty działają tylko w uplinku 1.0 i 1.1.
[ Dodano: 05-06-2005, 16:59 ]
Powstał mały OffTopic :) więc lepiej piszę na temat. Co się tyczy przyspieszania czasu to ja również taki problem napotkałem... i poradziłem sobie z nim... przestałem przyspieszać czas. Moim zdaniem jest to jedna z pomyłek twórców tej gry. Gra należy do gatunku symulacji! Czy jak ktoś na serio hakuje w domu to przyspiesza na zegarku wskazówki palcem? Tej opcji przestałem używać już dawno. Lepiej jak cos idzie pomału przynajmniej można się wczuć w grę.
_________________ Jaka jest różnica między informatykiem na 1 i na 5 roku?
- informatyk 1 roku myśli, że 1 kB to 1000 B.
- informatyk 5 roku myśli, że kilometr to 1024 metry.
Hej mam problem bo jak rzyspieszam czas nawet do polowy no to lapia po 4 sek. juz robie se teraz 6 uzytkownika...a jak przejde wszystkie misje co sa dostepne to pozniej nie ma dostepnych misji... co mam robic??!!! a patch 1.3 czy cos to nie wiem gdzie znalezc... :cry:
_________________ Jacob Ten ktory nigdy nie wie co robic.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum