Wysłany: 2005-07-28, 22:27 kasa nie dochodzi???!!!!
Mam taki malutki problemik...
Otuz wiecie zlapali mnie bo zabraklo mi czasu...i dostalem mandat to ja niezbyt ucieszony
chce zrobic przelew....no i robie, juz pozyczylem kase itp. itd.... przelalem...
jest napisane: cos tam cos tam Successfully...to ja ucieszony wysylam widaomosc do tej firmy ze przelalem... :D az tu NAGLE odpisuja ze przelewu nie dostali... :shock: wiec prosze o pomoc
Dzieki Jacob :D
[ Dodano: 2005-07-28, 23:33 ]
hej PS. jak chodzi o to ze zlapaniem to jest problem bo namierzaja mnie w 40 sek. ale zdarzam zlamac haslo w 20 sek. i wpisuje imie tego goscia to juz jestem namiezony...
(podlaczam sie do Academic data base) :wink:
[ Dodano: 2005-07-28, 23:47 ]
Hej sr...juz przelalem i jest okej...pewnie cos zle wtedy napisalem ;)
ale jeszcze sprawa z namierzaniem jest aktualna 8)
[ Dodano: 2005-07-29, 01:56 ]
LUDA POMOCY!!!!!
gescia mam zminic status na Employed no wiec whakowuje sie do academy data base zmieniam wszystko na Employed robie cso tam zeby sie zmienilo...potem done a pozniej wysylam do goscia wiadomosc to gosciu mowi ze jeszcze nie zmienilem data...
[ Dodano: 2005-07-29, 01:57 ]
a jak wyjde z tej misji to tez jestem w kropce bo innych misji brakuje a jak przyspiszam szacz to mnie banuja... co ja tera zrobie?!!!!
_________________ Jacob Ten ktory nigdy nie wie co robic.
Więc musisz sie połączyć przez więcej kompów i użyć monitor baypas lub destable.
Podczas łamania hasła nie będą cie namieżać. więc potem comit i disconekt.
Musi zadziałać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum