Uwaga! Ogłaszam iż Polski Uplink został dostarczony do mojego domu dziś o godz. 16:28 czasu Polskiego.
Miałam okazje go przetestować. Polecam. Moja ocena to 11/10
Nie mam zastrzeżeń. 3 miesiące czekania opłaciły się. Polecam zamawianie Uplinka na msw.
Miłego hakowania po Polsku!
Red Queen
(Wreście Techland wziął się do roboty! Zamiast kolejnego Chroma niech sami napiszą Uplinka 2!)
Rq
[ Dodano: 2005-08-09, 16:39 ]
Sorki zapomniałam dodać :
,, Lokalizacja powstała przy współpracy ze społecznością www.uplinkpl.info ''
[ Dodano: 2005-08-09, 16:42 ]
Ups... Jeszcze jedno. To z instrukcji :
,, Podziękowania dla www.uplinkpl.info, Jere'go, iNsEcTa, Dale'a, cookie Monstera i wszystkich zazngażowanych w projekt.
No to fajnie, ale 3 miechy to przesada chba że mają taki zlot :roll: i jeszcze czy masz możliwość wrzucić go na ftp? bo każdy by se chciał sciągnać <cmok> :mrgreen:
Cóż...Biorąc pod uwagę dopiero co piszące się nasze opowiadanie wszystko można. Jak pomożesz to się wrzuci i będzie ten cudny uplink pl.
To jak Dex? (,,Puszczamy ARC z dymem czy bierzemy się za wirusa?'')
Buziaki dla Ciebie <cmok>
ARC zmieszamy z błotem a wirusek to sie wie no to:twisted:
ile ten uplink zajmuje poniżej 50 to sie da <cmok> <cmok> <cmok>
udostepnij sie na gg na 5 min
Jak dorośniesz to Ci powiem :P
Ale gwarantuje Ci że spadniesz z krzesła :mrgreen:
Dexter co z tym Uplinkiem? Bo ludziska troche sie niecierpliwią. Sam rozumiesz
Buziaki <cmok>
Red Queen
PS : Dziś o godzinie 17 znikam. Do następnych wakacji !
Red Queen
Hm...
Jeśli chcecie to na maile to proszę PM ( np jutro o godz 12-13 bedzie to rozsyłane)
Wszystkie szczegóły będą zawarte w mailu ( tak jak mówiłem to będą 2 maile --jeśli ktoś ma tlen czyli można do niego wysłać ok 20MB)
I takie skrzynki raczej preferuje.
Nie bede się bawił w skrzynki o max wartości maila przychodzącego do 5 MB
Bo to nie ma sensu.
Limit 20 pierwszych zgłoszeń. :)
Można pomyśleć ewentualnie o jakimś ftp z dostępem na hasełko :)
_________________ Nie martw się, jutra może nie być :)
Enzo masz u mnie dużego plusa!
Ja rozesłałabym ale cóż... Net kiepski alerty wyskakują i błady się pokazują... H@cker wie o co łazi.
Dzięki za pomoc. Jutro znikam. Bo jutro likwidacja neta...Buu...Będę płakac...
Może się odezwe w następne wakacje a może nie....
Pozdrawiam wszystkich. Dexter jak Cie dorwe....To będzie zadyma :mrgreen: <cmok>
Red Queen
PS: Dex obiecał że jak napisze jakieś opowiadanie to opublikuje za mnie. Pytanie czy będzie mu się chciało przepisywać moje bazgroły....
Karolina (Rektywacja w następne wakacje)
Nie tylko wyłączenie neta. W czasie roku szkolnego nie wolno mi się dotknąć kompa. A teraz będę w szóstej klasie czyli TESTY! Wrr.... Ratunku...
Ech...Czasem chciałabym juz być dorosła i pracować jako programista albo grafik w jakiejś małej albo dużej firmie i cieszyć się że razem z zespołem jakiś ludzi zrobiliśmy jakąś fajną gre... Np. Uplinka 2 :wink:
No dobra...Troche wybiegłam w przyszłość. Ale przynajmniej nie musiałabym sie słuchać rodziców, siedziałabym cały czas na gg i na Forum i wysyłałabym tego Uplinka ile wlezie. Bo łacze sie troche uspokoiło. Ale moge wysyłać tylko do jednej osoby jednocześnie. Nawet szybko idzie :lol:
No nic...Dex wyjechał, ledwo 2 osoby na gg...Z tego tylko jedna ma czas na gadanie... Nudy...Nudy... Nudy...
Dobrze że mi rodzice komórki w czasie szkoły nie zabiorą... Zrobiłabym ze sobą to co Emcio zaraz zrobi ze swoim bratem... Mianowicie powiesiła...
Red Queen
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum