A ja wpisuję do drugiego oknieka Inżynieria Oprogramowania, klasa 1 i dostaję emial że niezmneniłem danych. A jeszcze jedno przy okazji banalne pytanie: gdzie jest konsola?
a ja mam podobny "problem" zaczyna mnie to już powoli męczyć,otóż...
Wpisz tej osobie odpowiedni stopień naukowy:
STOPIEŃ NAUKOWY :
TEMAT : Sztuczna inteligencja
ROK STUDIÓW : 1
CEL:
Nazwa: Scott Winer
i wpisuje do tej pierwszej tabelki "PODNIEŚ KWALIFKACJE" : Sztuczna inteligencja, Rok 1 ........... i co lipa !! nie działa,misja niewykonana.Poradźcie prosze, jak to należy wpisać , w jakiej kolejności i jak :/ Taki niby problemik a muli beret.Albo jest jakiś bubel w wersji PL, oby nie!!!!! Ale gra super.Pozdrawiam i prosze o odpowiedź na mojego posta.Dziękuje.
:x ok działa, otóż wpisałem w pierwszej tabelce "PODNIEŚ KWALIFIKACJE: Sztuczna inteligencja, 1 i zaskoczyło.Trzeba troszke pokombinować.No nic niech to bedzie mała wskazówk dla przyszłych graczy.Pozdrawiam :mrgreen:
Ja mam tak:
STOPIEŃ NAUKOWY :
TEMAT : Inżynieria Oprogramowania
CEL:
Nazwa: Mark Speed
Wpisuję w drugiej tabeli:
Inżynieria oprogramowania,1 - nic
Inżynieria oprogramowania, 1 - nic
Inżynieria oprogramowania, Klasa 1 - nic
Inżynieria oprogramowania, Rok 1 - nic
Cały czas dostaję emaila że dane niezostały zmienione.
Ja mam tak:
STOPIEŃ NAUKOWY :
TEMAT : Inżynieria Oprogramowania
CEL:
Nazwa: Mark Speed
Wpisuję w drugiej tabeli:
Inżynieria oprogramowania,1 - nic
Inżynieria oprogramowania, 1 - nic
Inżynieria oprogramowania, Klasa 1 - nic
Inżynieria oprogramowania, Rok 1 - nic
Cały czas dostaję emaila że dane niezostały zmienione.
Może to być bug.
Ja tak miałem z darowizną, mimo że zrobiłem wszystko dobrze to i tak mi misji nie zaliczało.
W najgorszym wypadku porzuć ją.
_________________ Nie martw się, jutra może nie być :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum