Wysłany: 2005-08-23, 15:48 problem z misja na poziomie 5
no wiec mam taki problem wlamuje sie do banku musze sprawdzic stan konta jakiegos kolesia wchodze w jego konto no i mam tam rozne rzeczy wchodze w nie wszystkie i nie wiem co mam zrobic cos skopiowac zmienic??? prosze o rade!
A właśnie. Ja też mam tą misję. Na początek: włamuje się do tego banku, mósze tam hasło głos admina i coś związane z dekoderem. Więc przedstawie mój problem:
to z dekoderem : lecą te cyferki :lol: , tam daje na dekoder, ale i tak mi nigdy nie starcza czasu :cry: chodźbym niewiem jak szybko to robił to i tak klapa.
Co mam z tym zrobić??? Prosze powiedzcie co trzeba dokupić???
(a, mam najlepszą wersje dekodera i najlepszą trace trackera, po polsku monitoring cośtam chyba :smile:
Ty nie masz sie włamać na admina tylko na dane konto więc analiza głosu ani "te lecące cyferki" nie są ci potrzebne jedyne co potrzebujesz to obejście/wyłącz proxy i łamacz haseł
A dekoder kup sobie jego najwyższą wersje bo jest najszybsza a przy odpowiednio szybkim sprzęcie np. cpu 5x200GHz zajmuje jakieś 15-25sek i masz rozwalone :grin:
_________________ Betatester Polish Uplink Mod Niechaj to narodowie wżdy postronny znają, iż Polacy nie gęsi, swego moda mają Aktualna wersja:0.04
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum