Siema ludzie. Właśnie się zarejestrowałem na tym forum. Chciałem to tego Postu dodać pewien błąd, który od jakiegoś czasu zatruwa mi przyjemność z grania w UPLINK. Mam pewien błąd, który pojawia mi się gdy loguje się do bramy lub jak już od jakiegoś czasu gram. Pojawia mi się nagle okno z napisem: "Błąd Uplink Prosimy zgłosić ten błąd na stronę www.intro[cośtam].co.uk" (Dołączam print screena) . A co do tego to gra nie zapisała mi rzadnego buga, żeby jakiś kiedykolwiek wystąpił. Mam XP, ale grę uruchamiam w zgodności programu do Windowsa 2000,ale to dużo nie daje. Wysłałem już e-mail do info@techland.pl, ale od 2 dni nie dostałem odpowiedzi. Może ktoś mi z Was pomoże?
Witam. Jestem tutaj nowy i chciałem się o coś zapytać bowiem mam problem. Nie przeglądałem forum w poszukiwaniu rozwiązania ponieważ zależy mi na czasie, więc wybaczcie jeśli owy błąd był omawiany.
Otóż gdy uruchamiam grę wszystko jest wporządku, lecz po pewnym czasie grania wyskakuje mi raport o błędach i wywala mnie z gry, przez co muszę potem grać od początku bo nie wiem jak wczytaj swoją grę. Czym może to być spowodowane? Proszę o odpowiedź.
a Ja (może nie tylko ja) mam takiego buga, że gdy wpisuje niepoprawne hasło pojawia sie napis niepoprawny login. :? A login jest napewno dobry bo sprawdzałem wielokrotnie, wpisując specjalnie błędne hasło (zresztą trudno sie pomylić przy wpisywaniu np. admin).
Bug mały ale może kogoś zmylić.. :neutral:
Mam kolejnego buga :smile: Jak wielu miałem problem z tym że co jakiś czas wywalało mnie z gry. Ustawiłem zgodność z win98 i już mnie nie wywala, ale po wyłączeniu gry nie wraca na pulpit tylko jest sobie czarny ekran i musze zakończyć proces menedżerem zadań :x . W sumie to ten bug aż tak nie przeszkadza ale gdyby Techland miał robić patch'a to mogliby to poprawić.
_________________ Why you stand on that silent platform? Fight the war; Fuck the norm.
Hmm... ja mam coś chamskiego :/ Odpalam gre, włączam samouczek i pierwsza część przechodzi dobrze. Niestety w drugiej części gdy każe mi zakupić monitor namierzania v2 zakupuje go ale w samouczku nie idzie nacisnąć dalej bo w ogóle przycisk się nie pojawia :/
W dodatku w misjach pisze że nie mam wystarczającej rangi na wykonanie jakiejkolwiek (zapewne jest to powikłane z brakiem ukończenia tutoriala). Co robić ? :/
@up
Poprostu bez tutoriala zrób misję testowa ( Czyli: włam się do Komputera Testowego Uplink, sciagnij plik dane testowe, i jezeli chcesz porozwalaj im tamte inne pliki xD )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum