Witam.
Dostaje misje gdzie z banku X z kąta A musze przelać pieniądze do Banku Y na konto B
Zdobywam hasło poprzez logowanie na administratora. usówam logi Wszystko piknie.
Lopguje się do Banku X na konto A i robie przelew do banki Y na konto B (Omijając proXy i Monitor na HUD'dzie. Przy okazji lookam a na koncie A jest jeszcze spora dumka więc postanawiem sobie ją przywłaszczyć przelewając na moje kotno C. Wysyłam zawiadomienie do pracodawcy, ten akceptuje.. czekam chwile bez przyśpieszania czasu i jestem złapany przez ten BANK...:] Dodam jeszcze że po zrobieniu przelewów loguje się na adma w banku A i usówam Logi.
Po co się logować na admina w banku? Z poziomu konta można usunąć logi po przelewie, tak samo hasło możesz złamać i nie musisz łamać 2 dodatkowych zabezpieczeń(jakbyś to musiał robić przy wdarciu na admina). Po wysłaniu maila usuwasz logi z konta o przelewie i z InterNIC'u o przekierowaniu połączenia.
Musisz przepisać sobie gdzieś na kartkę numer ip banku oraz konto.
Potem włamujesz się do tego banku jakiego miałeś numer i patrzysz kto jest właścicielem potem dajesz maila :arrow: odpowiedź :arrow: i pod całym tekstem wpisujesz imię i nazwisko np.:
"Ukończyłem...
...Dodatkowe informacje:
Jan kowalski"
Oczywiście to przykład z polskiej wersji jak masz angielską to jest tak samo
Dodam jeszcze tylko jedno jak masz poloską wersje i przy włamywaniu się do banku(tego drugiego)gdy chcesz złamać hasło wyłącza ci się łamacz haseł to musisz wrucić do tego pierwszego banku i modyfikatorem logów potraktować log gdzie spisywałeś nr.konta i musisz sobie dopisać kilka(czasami jedną)ostatnich cyfr bo się nie mieści log w tabeli :lol:
_________________ Betatester Polish Uplink Mod Niechaj to narodowie wżdy postronny znają, iż Polacy nie gęsi, swego moda mają Aktualna wersja:0.04
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum