Siemka może się powtórze ale nie do końca był ten temat wyjaśniony chodzi mi o misje w której mam zamknąć do pierdla marka birda admina banku za oszustwa finansowe próbowałem różnych sposobów i nic min. przelewałem w jego imieniu kase wkradałem się do banków pozostawiając jego ip i lipa na koniec mieszaałem w resestrze kryminalnym a nawet mieszałem w bazie akademickiej i porz. socjalnego. A tak przy okazji to jeszcze jedno pytanko jak można wejsć do sieci lan w konkretny komp bo jakoś mi to nie wychodzi mam wszystkie urządzenia do lana i lipa. Jeszcze raz prosze o pomoc
wbijasz na admina banku, patrzysz tam w konta, i klikasz na przycisk tylko nie wiem jak on sie nazywa, nie te "nastepne, poprzenie" i nie zamknij :PPPPPP Pozniej zmieniasz log w internicu na tego kolesia i powinno byc dobrze ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum