Mam misje "distroy cooperate data of the rival company". Wchodze na ich serwer, potem do konsoli, wpisuje cd usr -> delete, cd sys->delete, cd log -> delete , a nastepnie shutdowun i disconnect.
Wysyłam replay a oni mi odpowiadaja ,że nie sa pewni ze wszystko dobrze usunołem i mi sja nie wykonana i kasy niema!!
Mam małe pytanie, ale nie będę zakładał nowego tematu, więc dopiszę się tu. Ktoś na forum mówił, że aby zniszczyć kumputer jakiejś firmy, można też skopiować na ich server i uruchomić Objawienie. Więc mam pytanie: czy jeśli go uruchomię, nie spowoduję, że zacznie się on rozprzestrzeniać?
nie, ja mialem misje ze musialem objawienie zapuscic na jeden serwer, ale pozniej wszystkie inne serwery mi chodzily. pozatym jak komp padnie od objawienia to w jaki sposob moze sie rozniesc na inne serwery :)
Tak, ale gdy wykonuje się ostatnią misję dla ARC polegającą na zarażeniu jak największej liczby serwerów Objawieniem, to one też padają, a wirus się rozprzestrzenia i w końcu GAME OVER.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum