Na wstępie witam wszystkich :)
A wiec do rzeczy.
Problem jest taki - chce obrobic pewne konto goscia w banku X na sumke 1100000,
łącze sie z bankiem X przez interNIC robie obejście proxy i obejście monitora, wpisuje numer konta łamie hasło i zaczynam przelewac na swoje konto w Bank Uplink transfer zakończony powadzeniem. No i mam 120 sekund na usunięcie logów więc jeszcze w banku X na koncie tego typka wchodzę w bilans i usówam log z danumi przelewy na moje konto, teraz szybko łącze sie z bankiem Uplink przez interNIC i na swoim koncie robie to samo, potem łącze sie z interNIC i usówam wszystki logi. No i się ciesze się że zdążyłem a tu nagle czarny ekran i wiadomość że "jedna z firm poinformowała nas bla bla twoje konta i brama zostały już zajęte bla bla bądz ostrożniejszy na przyczłość" i kaplica.
Zainwestowałem nawet w system zabespieczeń autodestrukcja i czujnik ruchu po udznym orzelewie i usunięciu logow wysadziłem brame i ........... i to samo czarny ekran i wiecie co dalej :!: :!:
Mam:
ob. proxy v5
ob. monitora v5
usuwacz logów v3
Wysłany: 2005-09-03, 18:52 Re: Skok na Bank (problrm)
hmmm ciekawe
1.zrob duzo polaczen
2.wlam do banku
3.przesylasz kase
4.usuwasz logi w tym banku
5.usuwasz logi na NIC
6.usuwasz logi w banku uplink(zbedne)
koniec mnie sie zawsze udaje
zobacz czy wsztko robisz dostatecznie szybko i DOKLADNIE
Ja to robie w ten sposób
1.Przy łączeniu pomijam bank X i swój
2.Zachowuje połączenie
3.włamuje się do banku X
4.Robie przelew
5.usuwam log w banku X i się rozłanczam
6.Ładuje połączenie żeby było szybciej
7.wchodze na swoje konto
8.usuwam log i się rozłanczam
9.usuwam logi w InterNIC
Wcześniej też wpadałem ale wypracowałem tą taktykę i jeszcze ani razu nie wpadłem :D raz nawet czas sobie zmierzyłem i wyszło mi w 1:30min 8)
_________________ Betatester Polish Uplink Mod Niechaj to narodowie wżdy postronny znają, iż Polacy nie gęsi, swego moda mają Aktualna wersja:0.04
Mój polega na tym że włamałem sie do banku znalazłem hasło do konta usunąłem logi, przelałem kase i też usunąłem logi rozłączyłem sie i wysłałem odpowiedź o wykonaniu misji i mi odpowiadają że nie wykonana. Włamałem sie na konto na które miałem przelać kase i był tam log o który potwierdzał przelew. Usunąłem go żeby nie było w ogóle żadnych śladów bo tak było w zadaniu. I dalej mi odpowiadają że nie wykonana misja mimo że kasa przelana :/ i to tam gdzie miała być :/
łacze sie z bankiem X
wchodze na znane mi konto i haslo, przelewam kase na konto do banku Y
wchodze do panelu admina w banku X, lamie trzy zabezpieczenia, usuwam logi
nastepnie wchodze do panelu admina w banku Y i zaczynam lamac po kolei zabezpieczenia i nagle czarny ekran i koniec gry...
dodam ze jest to jakies 1,5-2minuty po zalogowaniu na konto w banku X
gdzie popełniam błąd ?
robie mase polaczen, ustawiam obejscie proxy i monitoringu w wersjach v.5, usuwanie logow mam w wersji v.4
[ Dodano: 2005-09-06, 13:42 ]
aaa juz wiem.. trzeba usuwac logi w panelu urzytkownika konta bankowego a nie w panelu admina... wsio dziala ale jest to troche bez sensu bo wszystkie logi tez sa u admina.
w kazdym razie 1.106.000 kredytow mam na koncie :D
Ja to robie w ten sposób
1.Przy łączeniu pomijam bank X i swój
2.Zachowuje połączenie
3.włamuje się do banku X
4.Robie przelew
5.usuwam log w banku X i się rozłanczam
6.Ładuje połączenie żeby było szybciej
7.wchodze na swoje konto
8.usuwam log i się rozłanczam
9.usuwam logi w InterNIC
Wcześniej też wpadałem ale wypracowałem tą taktykę i jeszcze ani razu nie wpadłem raz nawet czas sobie zmierzyłem i wyszło mi w 1:30min
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum