Wysłany: 2005-10-26, 10:07 Problem z lanem w misji Arunmoru
Mam pytanko.
w tej misji dla arunmoru gdzie mam się wlamac do sieci lokalnej ARC`u i tam ma byc nadajnik radiowy. włamałem się, znalazłem nadajnik, uruchomiłem go, a on mi tylko pokazuje jeden serwer zabezpieczeń i nie wiem skąd mam te pliki sciagnac... pomozcie...
ołł dżizes... ja staram sie dotrzec do tego o co wam chodzi, mowiac do mnie tymi polskimi nazwami... (nie to zebym czepial sie tlumaczn, ale nie gralem w U:TiaW.PL).
_________________ Don't hesitate to mute yourself...
No i ja mam ten sam problem :/ Poprostu łączę sie z lanem potem z HUBami i w pewnym momencie droga jakby sie urywa. bo jak wpisze częstotliwość to mnie przenosi do ślepego zaulka gdzie jest tylko jakiś tam terminalik. Może są jakieś inne częstotliwości prócz 161,2 i 154,1. HELP
_________________ Co by było gdyd zamiast zioła rozły grzyby??
No dobra już Ci wysłałem, zobaczymy czy zrobisz :?: :?: :smile:
Zrub to jak najszybciej :twisted:
[ Dodano: 2006-01-05, 22:02 ]
mam do wszystkich wielką prośbę, prubowałem to przejsc nie udalo sie :( pozniej po tym mialem misje i nagle zaczelo wirusowac wszystkie serwy a na koncu moj :( prubowalem to chamowac ale bylo ze objawienie dalej jest aktywne :P to moze ktos przesle mi save'a z ukonczona ta misja ale jeszcze dalej (albo nawet calej gry) PLISKA :(
Moj mail: baital@o2.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum