Mam inny dziwny problem. Mam misję, w której trzeba sprawdzić na jakie konto ktoś przelał ostatnio dużą sumę. Wyłączam Proxy, łamię hasło i dochodzę do bilansu konta. Widzę, żę ktoś wydał 100000 kredytów, ale nie widzę kto bo nie mieści się cała fraza w wierszu i nie mogę wysłać maila zwrotnego po zapłatę, bo nie mogę powiedzieć na jakie konto została przelana kasa.
Jest to dość dziwny problem. Może da się jakoś rozszerzyć całą tabelkę, lub jedną kolumnę, aby dało się przeczytać. Mieliście taki problem, czy to robi się jakoś inaczej. Dopiero zaczynam w tą grę grać i może jest jakiś sposób.
Ja wpadłem kiedyś na pomysł ale jeszcze nie chciało mi sie go sprawdzać :oops: a mianowicie chodzi o to że końcówkę zasłania pasek do przesuwania, więc trzeba sie go pozbyć a żeby to zrobic wystarczy usunąć niepotrzebne logi :wink: być może będzie trzeba sie połączyć jeszcze raz do banku :)
_________________ Betatester Polish Uplink Mod Niechaj to narodowie wżdy postronny znają, iż Polacy nie gęsi, swego moda mają Aktualna wersja:0.04
Wszyscy szukacie rozwiązań tam gdzie ich nie ma. No tak jest problem z czcionką to pewnie znajdziemy to w jakimś super tajnym pliku który oczywiście trzeba podmienić. Ehhhhhh.. A ja wam powiem co Prog powinien zrobić moim zdaniem. ZWIĘKSZ ROZDZIELCZOŚĆ! Jednocześnie zwiększy się wielkość pasków logów/adresów itp. Wtedy na pewno zobaczysz to czego szukasz.
Nie wiem jak w wersji PL ale w angielskiej to działa :P
_________________ Mg'Maped is watching you punk!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum