Nie wiem dokładnie czy to possible spoiler czy nie, ale wam pokaże 8)
1. Po blackscreenie włączcie(zalogujcie się do zablokowanego konta) screen "Game Over"(tam gdzie są te znaczki o misjach specjalnych itd.)
2. Pojedźcie myszką do górnego lewego rogu nie do końca a ujrzycie(jeśli nie to rozjaśnijcie obraz) taki szary znaczek:
a na dole:
3. Kliknijcie na niego a ujrzycie jakieś wiersze czy coś, aby obejrzeć inny wiersz najeżdżajcie myszką na obrazki typu The First Children, Happiness on Slavery(jest ich cztery :D)
Beczka ;) ale ja zadko (juz chyba wogole) nie widze black screenu :P a poza tym nie wiem gdzie jest mij uplink :P dlugo nie gralem i plytke gdzies zapodzialem :P
To taki jakby prezent od tworcow :?: nie wiem jak to nazwac ale to raczej ciekawostka niz funkcja gry
Dzieki zer mi o tym przypomniales :) Bo zapomnialem o tym czyms :)
Nie moge zedytować postu bo zasada 20-stu minut...
To chyba nawiązuje do postu Meet the makers, bo When you normally meet your maker? To chyba(sam tłumaczyłem :) ) Kiedy zwykle spotykasz swoich twórców? A nie producentów :cool:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum