Ad.1 Nie, nie miałem podobnego, nie wiem jak są generowana dla każdego użytkownika inaczej
Ad.2 Nacisnąłem klawisz Print Screen nad Insert, wkleijem do painta po wycinałem nie potrzebne rzeczy, ponumerowałem i wstawiłem na www.imageshack.us , wkleiłem tu link
Ad.3 Normalnie tak jak z innymi serverami po wpisaniu do IP_Konwertera robi się link, jeśli o kropki chodzi to gdy nakierujesz myszą na kropke to ukazuje sie adres IP czyli numer dostępowy i tak się je odróżnia
mam z tym straszny problem ! na wszystkim uzywam sondy i skanera !! a i tak do niektorych systemow w ogole nie moge sie podlaczyc :/ sa to komputery identyfikacji...jak na nie kilkam wyswietla sie tez WAZNA PODSIEC jako terminal...podlaczam sie do tego terminala lamie haslo wracam do HUB'a i jak klikam polacz do komputera identyfikacji to zupelnie nic sie nie dzieje :/ dlaczego ?
dobra z tym juz sobie poradzilem ale mam kolejny problem :/ z 2 terminali otrzymalem numer dial-up a teraz sie z kazdej strony urywa polaczenie :/ nie mozna nigdzie dlaej przejsc :/
dobra chcialem umiescic screeny ale nie mam czasu na zabawe w wysylanie na server i konwertowanie w jpg bo niechcacy zapisalem wszystkie jako bmp i duzo zajmuja :/
Wchodzisz w pojedynczy komputer bez zadnego 'U' na ekranie, zwany Terminalem, hakujesz go i czasami, jak napisal hub3rtu2, jest w nim jakas przydatna informacja.
Wchodzisz do ktoregos z narzedzi IP, nie pamietam czy IP_Probe czy to drugie, wpisujesz tam, klikasz zeby zaczelo pracowac i dodaje ci link do lanu do listy linkow tyle ze wtedy zaczynasz od tego miejsca gdzie jest modem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum