Tak ale nic nie mogę z tych postów zrozumieć, czy może mi ktoś powiedzieć jak wybrnąć z tej sytuacji? :(
[ Dodano: 2006-01-23, 18:26 ]
Ok, już to rozpracowałem, ale teraz jak jużwejde w serwer plików to mnie admin nakrywa, mam 80 sekund na zabranie plików, ale po jakimś czasie pisze połączenie z hostem zerwane, co jest nie tak?? :/
to nie mod tylko oficjalna polska wersja :) oficjalny adres to sklep (bo tanio :P )trzeba wydac kolo 30 zeta a nie oficjalnego adresu nie podam bo to nielegalne
Ok, już to rozpracowałem, ale teraz jak jużwejde w serwer plików to mnie admin nakrywa, mam 80 sekund na zabranie plików, ale po jakimś czasie pisze połączenie z hostem zerwane, co jest nie tak?? Confused
Tak zawsze jest gdy połączysz się z głównym kompem to do sieci LAN loguje się admin i cię szuka(po sieci LAN, nie callboucing) a gdy dojdzie do głównego kompa to rwie połączenie, na widoku LAN admina widać jako czerwoną przerywaną linię
Ja też mam problem z misją dla Arunmor. To jst ta co trzeba się włamać do Sici Lokalnej ARC. Znalazłem pierwszy numer do odbiornka, połączyłem się z tym komputerem zabezpieczeń co tam był i zauważyłem żółte lnie przerywane wokół blokady. Jest ttak jaby odizolowana nie moge nawet użyć na niej sondy. Co trzeba zrobić?
OK, przeczytałem twojego posta z 10 razy i chyba zrozumiałem ;] do tej blokady musisz jakoś inaczej się dostać poprzeszukuj wszystkie terminale i osonduj wszystko co się da, ci tak radzę
tak trudnego lana jeszcze nie widziałem :)
A teraz wyjaśnienia:
1.Włamujesz się do tego terminala, bierzesz numer modemu i łączysz się z nim
2.Ten właśnie modem
3.Włamujesz się do tego terminala, bierzesz numer modemu i łączysz się z nim
4(na dole).Ten właśnie modem
Ups. dwie czwórki ehh
4(na górze).Włamujesz się do tego terminala, bierzesz częstotliwość...
5.I tu ją wprowadzasz
6.Przenosi cię do tego odbiornika
7.Main Server(CEL)
P.S. Kup se lepszy sprzęt i wywal ten łamacz_słownikowy bleee, kup IP_Konwerter
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum