Nie obijamy sie :) Jedną zmiane juz znalezlismy :) jeszcze jedna zostala ale nie mam pojecia jaka :P moze dasz jeszcze jakas podpowiedz :) bo nie wiem gdzie szukac... i czekamy na nowa wersje :)
Jednak zostawilem Mac OS w spokoju bo z przyczyn nieznanych moj monitor nie wyciagnie na nim wiecej niz 60Hz odswiezania, a to troche mi sie nie podoba.
krzychox napisał/a:
Napewno Ci sie chce :)
Chcialbys by mi sie chcialo :P
Stworzylem dla was nowy panel betatestera :P teraz jest w nim changelog :P i w ogole jest lepszy niz tamten bo nie musze wchodzic na ftp za kazdym razem jak chce cos tam napisac ;) Choicaz ten nie ma takich fajnych obrazkow...
OK, jak tak chcecie by mi sie chcialo to zbieram porady i...
Szukajcie zmiany, ktora prawdopodobnie juz byla w wersji 0.01. Zarejestrujcie sie i od razu szukajcie. Zmiana jest niewidoczna na pierwszy rzut oka. Dotyczy ona gracza. Zmiana z 0.01 jest trudna do znalezienia po wykonaniu Uplink Test Mission, przez co zalecam poszukiwania przed zabraniem sie za te misje. Zmiana z 0.01 znajduje sie tam, gdzie inna zmiana, niekoniecznie z tej wersji. Jeszcze jedna podpowiedz, moze komus cos powie - obie zmiany kryja sie w pliku "game/data/data.cpp". Aby zobaczyc te zmiane, trzeba sie zarejestrowac, bo inaczej nawet menu n00bow i suckerow nie pomoze. A zmiana z wersji 0.01... coz, moge powiedziec jedynie tyle, ze nie dotyczy ona zadnego dodanego przeze mnie serwera. Koniec podpowiedzi...
taa jasne że tak jest:D bouceowałem połączenie np. od jakiegoś głównego kompa a mnie połączało:)
[ Dodano: 04-02-06, 12:27 ]
a żem sie rozpisał :p
[ Dodano: 04-02-06, 12:29 ]
jeśli ten link na górze wam nie działa bo nie macie cookies to macie ten http://www.filesupload.co...0&cookie=0 , poprostu zmieńcie na cookie=0 na końcu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum