I tak najlepsze jest to :P dzieki za pozdrowienia :P
Nie ma za co :)
i ja mialbym inna propozycje :) jakbys dal rade. . . a wiem ze dasz :D
wiec tak, w academiku, socialu i kryminalu dodalbys do galerii :) nasze fotki :) tak zebysmy sie "czuli" w tej grze :) fotke moja jak i jerego masz w hydeparku :) Jery powinien sie zgodzic ;) co ty na to?
wiec tak, w academiku, socialu i kryminalu dodalbys do galerii :) nasze fotki :) tak zebysmy sie "czuli" w tej grze :) fotke moja jak i jerego masz w hydeparku :) Jery powinien sie zgodzic ;) co ty na to?
Jest problem, bo na obrazkach kolory zaczynaja szalec :P ale kiedys dodalem osame jak sie nudzilem wiec teraz tez sie uda :) Tylko ze wtedy powiedzmy Zdzislaw Smieciowski bedzie miec wasze zdjecie co wy na to :P
Ten panel mi się bardziej podoba od tamtego tylko czegoś mi tam brakuje tylko jeszcze nie wiem czego
w tej wersji przynajmniej wiem kto mi maila spamuje :) i gdzie moge dostać "Notoron Intranet Security 2010" ?
[ Dodano: 2006-02-05, 01:39 ]
widze że zmieniłeś strone główną w panelu betatestera teraz mi się bardzo podoba, i już wiem czego mi tam brakowało(i brakuje) chodzi o to żeby panel automatycznie logował użytkownika anie żeby za każdym razem wklejać hasło
_________________ Betatester Polish Uplink Mod Niechaj to narodowie wżdy postronny znają, iż Polacy nie gęsi, swego moda mają Aktualna wersja:0.04
Wysłany: 2006-02-05, 18:22 Polish Uplink Mod OpenBeta 1
Polish Uplink Mod
OpenBeta 1
Uwazam, ze udalo sie dotad nam wszystkim stworzyc juz czesc naszej polskiej modyfikacji Uplinka. Wprawdzie ja jestem glownym tworca gry i teoretycznie moglbym stworzyc te modyfikacje bez niczyjej pomocy, jednak prace bardzo ulatwiaja mi betatesterzy, ktorzy szukaja bledow. Jak dotad udalo sie zmodyfikowac juz kilka aspektow gry. Ukonczony zostal na przyklad system generowania spamu czy tez Player's File Server. Ostateczna gra bedzie zawierala o wiele wiecej udogodnien i zmian, ale pragne juz teraz pokazac nie tylko betatesterom, ale wszystkim, ktorzy sa zainteresowani, czym jest Polish Uplink Mod. Z tego powodu postanowilem co jakis czas, kiedy w grze przybedzie kilka mozliwosci, a w dodatku bedzie zawierac ona stosunkowo malo bledow, stworzyc publiczna wersje - czyli OpenBeta. Jest to pierwsza publiczna wersja gry (nie liczac 0.01, ale ona nie byla przystosowana do zabawy), bazuje ona na najnowszej wersji, czyli 0.04. W wersji OpenBeta dezaktywowano kody i oszustwa. Plik jest zaopatrzony w, mam nadzieje, intuicyjny instalator. Wymagane jest zainstalowanie pelnej wersji gry Uplink, zaleca sie instalacje patcha 1.3. Nie nalezy rozpoczynac rozgrywki; stare zapisy moga zostac uszkodzone podczas gry z modyfikacja. Jesli masz wazne stany gry, zalecam zrobienie ich kopii zapasowej. Plik dostepny jest do pobrania z trzech serwerow. Rozmiar pliku instalacyjnego: 6,06 MB.
To jest po prostu wersja 0.04 tylko ze ma pare zmian w kodzie od dzwieku (niezauwazalne w grze) i bez #define TESTGAME. Mozecie w ten sposob zobaczyc jak gra wyglada bez tego kodu ;]
Uwaga - konkurs! Mam zamiar umiescic w grze nowe gatewaye, ale proby ich stworzenia przeze mnie okazaly sie porazka. Dlatego oglaszam konkurs na stworzenie gatewaya. Zalecam, aby byl nieco lepszy niz ALPHA :) Propozycje nadsylac w tym temacie...
Cene ustale sam :P Jak opis bedzie nie po angielsku to tez przetlumacze na ang.
I jeszcze jeden warunek - nie robcie wiecej niz 50 procesorow na plycie. I nie dawajcie tez wiecej niz 256 pamieci bo jak sprobujecie wiecej to sie cuda zaczna dziac.
Ania..
Ostatnio zmieniony przez ps 2007-10-12, 21:26, w całości zmieniany 1 raz
Przy probie przejzenia konta jakiegos gostka i gdy chciałem sobie przelac kase to wywaliło mnie do windy :/ I przydała by sie mozlwosc zmiany hasla w tym naszym panelu... Daj mi uprawnienia bettestera a nie brak :/ chyba ze nie ma :P
fajnie wszystko działa tylko sie wiesza ten mod, hmmmmmm wiecie im wiecej modyfikacji tym więcej wyskakuje błędów, dajcie mi kod tego moda.
Wiesza sie? Podaj okolicznosci... A kod jak na razie to mam tylko ja.
Cytat:
Przy probie przejzenia konta jakiegos gostka i gdy chciałem sobie przelac kase to wywaliło mnie do windy :/ I przydała by sie mozlwosc zmiany hasla w tym naszym panelu... Daj mi uprawnienia bettestera a nie brak :/ chyba ze nie ma :P
Zaraz sprawdze banki... Ale tego to nie ruszakem :/ Co do hasla i jego zmiany - wszyscy maja jedno haslo i jest tylko jedno konto w systemie (tak szybciej chodzi). Uprawnienia - tej czesci panelu wole nie ruszac bo z nia so tylko problemy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum