mam 20 nin do zlapania:P w lasie zrobilem save. 20 minut puzniej mnie zlapali a co gorsze to save zrobilem po skoku za ktury mnie lapiom a jeszcze gorsze ze niemoge usunonc loguw bo to zrobilem i nic niedalo:P dalej mnie lapiom wiec zostaje outodestruklcja:P
To może spróbuj naprawic swoje błędy - niewiem włam sie jeszcze raz i usuń logi lub usuń gdzieś pod drodze logi na jednym z serwerów z ktorego sie odbijałeś. Jeżeli chodzi o konta bankowe to o ile się nie mylę to kwoty na danych kontach są generowane losowo (ale tego nie jestem pewien).Ewentualnie musiałbys sie sprężyć i przeszukać konta w poszukiwaniu dużych sumek :) Albo zacząć od nowa i zapamiętać żeby robić save przed misją ;) W końcu człowiek uczy się na błędach.
ip banku 814.160.743.313 bank unility industries czy jakoś tak. Sam obrobiłem te konta i wzbogaciłem się o ponad milion. Jak te nie pasują to w tym banku włam się na admina i poszukaj loginów i haseł do kont. Nie zapomnij pousówać logów
Czyli dobrze mi sie wydawalo że to wsystko jest generowane losowo... i za każdym razem jest inaczej :) czyli co.. spróbuj naprawić swój błąd albo graj od nowa :)
szewczur moim zdaniem jeżeli masz odpowiedni soft w 20 minut powinieneś dostać się na konto admina zwinąć z tamtąd loginy i hasła, i jeszcze obrobić gościa.
a czy mi sie tylko tak wydaje, czy juz dawno obalono mit ze wszyscy maja takie same konta u siebie itp?
a numery kont z kasa to same wpadaja do rak, podczas robienia misji, takze nie tzreba sie specjalnie wlamywac do bankow
_________________ Krzyknęli "Zniszczenie" i spuścili ze smyczy Psy Wojny
mam pytanie, probuje zrobić włam na czyjeś konto i przelać sobie jego kasę na swoje konto i tu jest pewien zonk, robie to dokładnie tak jak jest opisane w tipsach na stronie i nic po dwóch minutach po przelaniu kasy na swoje konto wyskakuje mi ze zostałem wykryty i gra skończona :/ pomożecie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum