Mam prosbe. Chcialbym zakupic sobie uplinka z techlandu. i tutaj mam pytanie. czy jest ktos kto posiada ta wersje ?:) i czy moglby sprawdzic czy na plycie znajduje sie katalog linux?:) nie chodzi mi o to czy jest tam wersja spolszczona tylko czy wogole jakiekolwiek pliki pod linuxa sie na niej znajduja?? w tym katalogu w wersji oryginalnej jest plik ok 20 mb ..
Za wszelkie informacje z gory dziekuje i pozdrawiam
Niestety, z tego co mi wiadomo, wersja PL nie posiada odmiany linuxowej
Mozesz sprobowac pobrac patcha do wersji dla Linuxa ze strony uplink.co.uk, skopiowac windowsowe pliki na dysk z linuxem i wkleic tam jeszcze patcha, byc moze zadziala.
no wlasnie myslalem zeby tak zrobic ale nie mam pewnosci czy chlopaki z Techlandu nie grzebali tez w binarkach. A jesli grzebali i nie poaftygowali sie zeby skompilowac tego tez dla linux to jestem na nich bardzo obrazony i chyba wole pozbeirac troszke wiecej kasy i kupic to bezposrednio ze zrodla. no bo kurcze przeszedlem sobie na linuxa bo tak mi sie cos we lbie przestawilo. no i potem przestawilo mi sie zeby jednak powspierac troszke ludzi ktorzy cos robia zeby tez na innych systemach mozna bylo sie pobawic a tu koledzy z techlandu taki numer wywijaja:/ szkoda tylko ze miedzy polska a angielska wersja jest ponad 100% w cenie... a zreszta, na urodziny kupie sobie uplinka a na gwiazdke DEFCONA (szczerze polecam, od tych samych ludzi:) . no to sie wygadalem ;)
Wersja polska ma wlasnie pewne problemy i zdecydowanie ingerowali w kod zrodlowy gry (w koncu caly tekst wlasnie tam jest wpisany, bezposrednio w kodzie, a nie wczytywany osobno z jakiegos pliku). Za to mam takie wrazenie, ze oprocz tresci zmodyfikowany zostal takze troche kod samej gry, ktory to powoduje bledy w grze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum