mój problem może się wydawać bardzo banalny:
Dostałem maila od ARC o temacie "Propozycja nie do odrzucenia". Pisali coś, że chciałem dostać się do ich kompa i że mnie potrzebują czy coś. Chcę tę propozycję zaakceptować, ale niestety nie wiem jak. W odpowiedzi próbowałem napisać tak, akceptuję, ok, yes, I agree, zgadzam się, wysyłalem też tę wygenerowaną wiadomość bez dopisywania niczego, ale nie doczekałem się żadnej reakcji. Proszę o pomoc. Oczywiście mam polską wersję Uplinka.
Szukałem rozwiązania na forum i nie znalazłem.
Ostatnio zmieniony przez stonek 2006-11-21, 18:34, w całości zmieniany 1 raz
Jeśli dobrze pamiętam to dostałem tego maila przed skokiem na bank, kiedy to miałem jeszcze te podstawową bramę, a na dysku nie było ani jednego giga wolnego miejsca. Ale skoro nie mogę zacząć pracy dla ARC, to może da się jeszcze jakoś skontaktować z Arunmor?
[ Dodano: 22 Lis 2006 17:10 ]
Problem się rozwiązał :)
Wróciłem do "uczciwej" gry (jak się ma kasę na wszystko to jednak odechciewa się grać), wczytałem sobie save'a sprzed napadu na bank. Oczyściłem trochę dysk, odpowiedziałem na mail ARC. Wysłałem wygenerowaną odpowiedź i przysłali mi maila z objawieniem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum