Na tym forum ekipa, której w zasadzie już prawie nie ma spędziła naprawdę dużo czasu... Wiele siętu zmieniło podczas naszej 'przynależności' do forum. Wprawdzie teraz zostały nieliczne osoby, ale niech chociaż nas kilkoro będzie miało możliwość obejrzenia tego, co kiedyś zrobiłem. Wprawdzie film niektórzy pewnie już widzieli, to zamieszczam go tutaj, aby zawsze był w łatwy sposób osiągalny a także ci, którzy być może pojawią się za jakiś czas mieli okazję obejrzeć go.
Dla niektórych osób wprawdzie niektóre rzeczy będą niezrozumiałe i prawdopodobnie nie pojmą, dlaczego, gdy to widzę uśmiecham się... Trudno. Ale zawsze jakaś pamiątka zostaje.
Eh .. łezka się w oku kręci, nie ma co. To były czasy... pamiętam je. Nie znaliśmy się wtedy za bardzo, byłem głupi.. i nadal jestem ;)
Pamiętne te audycje ..
Zdobycie moda na forum ..
Reklamy gogli, jak ich nie moglem znalezc ;p
Opowiadania .. wszystkie ..
Tyle czasu, że tak powiem, spędzonym z Wami ..
A teraz? Jest jak jest, nie mam tu moda, rzadko bywa .. Ale kto wie, co się stanie ;)
Mam tylko nadzieję, że strona i forum nie padną, choćby nie wiem co ;)
Naprawdę, fajnie jest obejrzeć coś takiego, szczególnie po takim czasie..
Hah, dobrze że sobie włączyłem powiadamianie o PW na e-mail :D
#natemat :P
Kurde kiedy to bylo ? :D
te telnety stary layout strony gadki na gg uplinkowy bash glupie shouty na shoutboxie (XD)
Hakerskie Okolice i inne opowiadania tysiac razy powtarzane problemy z bankami i lanami i po tysiac razy powtarzane odpowiedzi :D
PS. specjalnie bez przecinkow ;)
A teraz to juz koniec shthyfniaki
EDIT
a to było wtedy jak jeszcze mialem +150 postow XD
Ostatnio zmieniony przez piotrek92 2007-04-06, 09:55, w całości zmieniany 2 razy
Wtedy to wiesz ile ja i prog mieliśmy? :P
Więc cicho siedź ;p i bash rox :P I nie śmiej się z tysiąc razy powtarzanych problemów .. też byłeś noobem XD pewnie dalej jesteś, ale Cię nei wydam xD I ogólnie co tak rzadko wpadasz kurde :P
No przestań :(
mogłeś skłamać ;p kurde głąbie xD że niby my jesteśmy jacyś dziwni? Niech ja Cię tylko znajde i dopadne .. zróbmy zlot ^^" wpadne z siekierą xD
Jakby ktoś pokroju piotrka i jego inteligencji (XD) nie skumał .. sms na komórce proga wysłała moja była dziewczyna .. nie miałem nic na koncie to jego poprosiłem ;p i na jego numer odpisała xD
No to zlot będzie .. hmm, przelotowy :P
Najpierw rozbijemy się koło KFC, później idziemy żurować do pizzerii, a następnie do mc donalda, biorąc Dale'a lub tylko jego kartę rabatową. Później wracamy nie wiadomo gdzie, zapewne do jakiegoś monopolowego, aby wszystko czymś popić ^^" co Wy na to? :D
No nie zalewajcie.. możemy powspominać dawne czasy ^^"
Np. wchodzi taki Krzysiu po treningu (pewnie pijany) i widzi na forum kolejne 60 postów do czytania .. wszystkie w jednym temacie :P ale fajnie było :D
Co by jeszcze powspominać.. kto pamięta moje audycje? :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum