Mam pytanie czy można połączyć się z IP wpisując je czy trzeba na te linki klikać i przeczytałem o włamie na komputer osobisty i jak tam można się włamać i drugie pewien haker mnie zdenerwował dostałem od niego misje abym mu wysłał od zmarłego agenta 4000c i nie mogłem wypełnić tej misji wysłałem mu i nadal pisało że nie otrzymał kasy więc zabrałem mu to z konta i wysłałem i udało się ale za to chciałem się na nim zemścić więc wiem jak postawić mu oceny F i jak ustawić że jest zmarły ale nie wiem jak go posłać do więzienia za hakerstwo wiem że będę tak zwanym konfidentem że na niego zakabluje ale chciałbym to wiedzieć też w innych celach więc proszę o pomoc.
Potrzebujesz programu IP Lookup. Wpisuejsz mu IP a on tworzy z tego link.
A co do posłania do więzienia, wchodzisz w Global Criminal Database (czy jak to tam sie nazywa) i dodajesz mu 2 dowolne winy (np. udupił mi kase) a nastepnie wpisujesz "złamał zwolnienie warunkowe" i aresztujesz.
A da sie jakoś poznać imie i nazwisko ludzi? Bo jak znam np. ksywe hakerską i chce gościowi coś zrobić, to skąd wiedzieć jak sie facet nazywa?
I czy jest jakiś sposób żeby w rejestrze kryminalnym, jak nie wpisze w wyszukiwarce nic i bedzie leciało wszystkich po koleii, to żeby np. zatrzymać na jednym bo nie znam tych ich nazwisko i poprostu że klikam guzik i sie zatrzymuje na gościu?
nie da się zatrzymać na gościu lecz się da poznać jak ma na imię i nazwisko włam się do systemu wewnętrznego Uplinka...
TERAZ TO próbuje WIęC powiem później zobaczę czy piszą nazwiska a jak tAK TO Włame sie do banku uplinka i wyzeruje konto i bedzie fajnie
[ Dodano: 08 Kwi 2007 21:42 ]
w uplinku nie piszą nazwiska więc jak chcesz dowiedzieć się kto to musisz dostać od takiego misję i mały problem mam bo nie mogę do więzienia posłać hakera bo go nie może znaleźć wpisuję jego nazwisko i nie znajduje dziwna sprawa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum