Uplinka przeszedłem już kilka razy, lecz w końcu sprawiłem sobie wersje PL.
Wszystko byłoby ok, gdyby nie to, że hm.. coś zmieniło się w misji?
W misji ShinyHammer, w eng wersji, z tego co pamiętam rozwalało się centrale arunmor o czym mówi także solucja na tej stronie. W grze zaś, pytają nas o LAN. No nic - myślę. Włamuje się na LAN, (w jednym momencie czy chce czy nie, musze użyć force_lan). Jestem już pod koniec i się właśnie zaczyna... admin mnie rozłącza po 10 sek od podłączenia do centralnego komputera.
"Pamiętaj, że gdy admin określi twoją pozycję w LAN, zostaniesz natychmiast rozłączony"
Tak głoszą porady na stronie, wszystko byłoby miło tylko że... jak tego ominąć? Wielokrotnie się rozłączałem, podłączałem, próbowałem czekać 2-3 dni, ale nic.. nadal wykrywa.
Lan był beznadziejnie zbudowany. Najpierw musiałem odnaleźć numer modemu. Podłączyłem się, robie sonde i następne co widzę - kłódka. Nie ma nigdzie mostka czy czegoś, więc musze ją złamać siłą. Rozłączam się i podłączam znowu, admin nie goni, a kłódka złamana. Hakuje dalej i co? Znowu adres modemu. Podłączam się do kolejnego, znowu sonda i od razu następnym "kablem" jest komputer centralny. Dalej zaś, sytuacja jak powyżej. Próbowałem na początku wpuścić objawienie, ale nie zaliczyło to misji, więc muszę ręcznie z konsoli. Tylko, że po prostu nie zdążam :/ Call boucing oczywiście długi i powinien mi dać 2-3 min
Jakieś to dziwne mi się wydaje. Nie kojarzę sytuacji (w Uplinka daaaawno nie grałem), mógłbym wprawdzie popatrzeć w kod gry ale mam tylko z angielskiej wersji gry.
http://img401.imageshack....iacymlotqv8.jpg Tu jest screen z misji PL. W eng z tego co pamiętam, chodziło o centrale, o czym także mówi solucja. Mogę niszczyć lan, bez różnicy, tylko jak ominąć odłączenia przez admina?
Mogles grac w wersje 1.0 ang, w ktorej jeszcze nie bylo lanow, podczas gdy PL to 1.3 i LANy są obecne, to zapewne dlatego zmieniłą się misja. A co do samej sieci to nie za bardzo mam pomysł, jak to zrobić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum