Uplink-PL.info Wpłać złotówkę, zgarnij alias email!
FAQ Szukaj Użytkownicy Grupy Mapa

Przewodnik po forum /beta/
Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu Poprzedni temat :: Następny temat

TEMAT: 5. misja ARC - GrandTour
DJ DaDi
Novice

Wysłany: 2004-03-01, 17:59   5. misja ARC - GrandTour

Mam misje od ARC chyba ostatnia. Mam rozeslac i uruchomic revelation 3.0 do jak najwiekszej liczby servow. Udalo mi sie do 10, ale zaraz blackscreen i texcik inny niz zwykle i "revelation not successed". Co z tym jest? Ile servow mam rozwalic w tej misji? Moze ktos to przeszedl?

Allegro - największe aukcje internetowe, najniższe ceny! Kup i sprzedaj!
ReiLord 
Admin

Wysłany: 2004-03-02, 08:43   

Mysle, ze ekran jest inny bo w pewnym momencie gry z malego hackera, co jest mimo twojej woli, otrzymujesz priorytetowy cel infekowania kompoterow wirusem Revelation i dlatego pokazuje, ze twoje najwieksze checi spalily na manowcach. Wydaje mi sie, ze to misja wolna, nie tyle misja co zabawa, nie prowadzi do niczego, choc kto wie, moze jak zniszczysz wszyskie komputery na swiecie to bedziesz bogiem?

http://translax.eu/; http://www.m-j.translax.eu; http://www.m-j.translax.eu/forum; http://www.into-localization.com

Crack
Beginner

Wysłany: 2004-04-06, 12:04   

Człowieku!!! Gdy przejdziesz ostatnią misje ARC to koniec gry! GAME OVER!!!!!!!!

Ale powiem ci jak ją przejśc:
Włamuj się tylko do serwerów typu "SERVICE SYSTEM" gdyż nie mają trudnych zabezpieczeń. Nie zwracaj uwagi na Banki i CEntrale.
Gra się kończy gdy zainfekuje się twój komp... :( :( :(

rudi 
Mod

Wysłany: 2004-04-06, 21:54   

troche hu!@#wo pomyslane co??? tutaj raczej dali ciała....

DJ DaDi
Novice

Wysłany: 2004-04-15, 15:34   

Dlatego nie zaczynajcie tej misji :P a se pogracie dluzej. Chyba ze kogos celem w tej grze jest tylko jej przejscie.

ARC_Agent
Novice

Wysłany: 2004-07-02, 23:31   

Na tą misję jest sposób. Wszystko kończy się jednak i tak kiepsko.
Gdy roześle się już Revelation na kilka komputerów, czeka sie aż się rozprzestrzeni, a gdy dotrze już do Gateway-a opuszczamy go i wchodzimy do main menu. Logujemy sie na swoje konto i na kilka procent(udało mi sie to tylko raz) mamy skończoną, ale gdy zaczynamy kompresować czas wyskakuje FATAL ERROR i koniec... :cry:

Karpiu2822 
Uber-Skilled

Wysłany: 2005-08-31, 14:54   

A ja mam problem z tą misją a mianowicie jak zarażam niektóre komutery usług... to po załączeniu objawienia z konsoli nie pokazują się te migające kwadraciki i można się do nich dalej włamywać wygląda to tak jak gdybym skopiowwał objawienie i się rozłączył ale zauwarzyłem że tak się dzieje tylko w przypadkach gdzie w zabezpieczeniach jest tylko monitor a jak jest monitor ,firewall i proxy to normalnie się zarażają

Ramzes 
Beginner

Wysłany: 2007-03-06, 23:22   

Temat stary, ale mam nadzieję, że ktoś tu spojrzy.

Wykonywałem ostatnią misję dla ARC, po zainfekowaniu około 6-7 komputerów wyskoczył blacj screen z napisem, że korporacja Uplink od jakiegoś czasu mnie śledziła i postanowiła mnie odłączyć - coś takiego. Czy to jest koniec gry, czy nie? Bo kolega w pierwszym poście miał inny screen z tego co rozumiem.

Pytanko - co powinno być napisane na kończącym grę obrazku? Że komp się rozpierniczył, czy to co ja miałem?

Ormin 
Confident

Wysłany: 2007-05-18, 11:34   

@up

Misja jest wygrana gdy I ciebie Objawienie zainfekuje. A taki napis masz bo Uplink chce Cie wywalić za prace dla ARC.

Skocz do: