Mam problem w grze. Gdy włączam gre wszystko jest spoko, ale jak pogram tak z 5 minut to nagle cos sie dzieje z głosem(dziwnie "skrzeczy") i jak chce wyjść z gry albo jakąś nową misje zaczynam to mi sie komp resetuje. Mam windows XP SP2 wszystkie aktualizacje +najnowsze sterowniki do k. dźwiękowej i graficznej. Mam polską wersje gry(1.31) Full bez rzadnych hacków i dodatków. Uruchamiam gre w trybie zgodności z win 98 ale jest tak samo ;/ pomóżcie !!
Nie mogłem nigdzie tego znaleźć na forum(dokładnie takiego przypadku) więc pisze nowy temat.
Edit. Mam kompa intel pentium 4 3.0 Ghz, 512 pamięci, radeon 9550 128mb
Nie mam włączonych żadnych aplikacji oprócz neta:P
Napewno mi sie komp nie przegrzewa!!
Ostatnio zmieniony przez Warmous 2007-03-03, 14:02, w całości zmieniany 1 raz
a grasz z wyłączoną muzą?
wiem że mi też czasami skrzeczało, ale wyłączenie muzy pomogło :P
jeszcze bym przeinstalował grę i sprawdził czy dalej sie sypie.
_________________ Krzyknęli "Zniszczenie" i spuścili ze smyczy Psy Wojny
Ale po ponownym włączeniu gry jest napisane coś o aktualizacji do ver 1.31 mimo to że ta wersja jest zainstalowana. Ppojawia się pare opcji i dźwięk znowu jest ;/
to nie ma możliwości wyłączenia muzyki w opcjach w grze? dałbym sobie rękę uciąć że właśnie tam ją wyłączałem. ale daaaawno nie grałem przyznam się szczerze :/
w sumie problem może być też w najnowszych sterownikach właśnie, ale to raczej gra by się od razu wykrzaczała, albo w jakiejś określonej sytuacji, jak np. odpalanie mapy. I raczej nie było by to restartowanie kompa. Spróbuj przeinstalować grę.
_________________ Krzyknęli "Zniszczenie" i spuścili ze smyczy Psy Wojny
Ostatnio zmieniony przez Dale 2007-03-04, 22:25, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum