Wysłany: 2005-02-11, 17:35 Wykonywanie misji ARC i Arunmor jednocześnie
Robiąc 2 misje specjalne (Wargames oraz Uplink Agent List ) oraz misje jednej ze stron (po 5 misji ARC lub Arunmor) możesz zdobyć maksymalnie 7 plakietek. Jest jednak sposób, by zdobyć ich więcej. Zamieszczam ogólny przepis na zdobycie kolejnych plakietek .Musisz wypełnić pierwszą misję ARC MaidenFight , a po pewnym czasie w Uplink Mission List pojawi się misja od Arunmor pod nazwą Perform a covert instalation of a Tracer, która jest poprostu misją Arunmor Tracer.
_________________ "Największa bestia zna odrobinę litości. Ja jej nie znam, więc nie jestem bestią."
Dexter, chodzi o to, że trzeba wykonywać misje korporacji na przemian:najpierw ARC, poźniej Arunmor i tak w kółko.Uwaga :!: W ten sposób można nie można wykonać pierwszej i ostatniej misji Arunmor, ponieważ po ostatniej misji ARC widzimy screen z napisem Game Over :|
_________________ "Największa bestia zna odrobinę litości. Ja jej nie znam, więc nie jestem bestią."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum