w katalogu msc znajduje sie coś takiego jak gamebible i są tam 3 książki ii podpoiwedź do odgadnięcia hasła jest "you have everything when ou get the game. think outside the box". Hmm może ktoś z was wie jakie jest to hasło?
Tu chodzi o cd z grą. Jest tam taki katalog. Ale ja go nie mam niestety. Gdy ściagałem grę z neta, to po rozpakowaniu okazało się, że gamebible jest trochę zwalone i się nie rozpakuje. A tak poza tym to jest ok.
P.S.
Czy może ktoś na Kazaa udostępnić Uplinka, ale dobrego, co? Najlepiej hacker elite, ale różnicy wielkiej to nie ma...
Już wszystko gra. Znalazłem gamebible z tajnego źródła :wink: Tylko czy ktoś mógłby podać mi zdjęcia opakowania z gry z każdej strony? I żeby były jak największe, żebym mógł przeczytać spokojnie napisy. Ale nie muszą być też strasznie wielkie, przecież mogę trochę powiększyć te zdjątka. Proszę o szybką odpowiedź, zależy mi na tym. Chodzi o to, że ta wskazówka, którą podał marcus161 (a o której wiedziałem od dawna :lol: ) dotyczy moim zdaniem opakowania gry. Musi na nim coś być. Dlatego chcę poszukać.
ja mam ta ksiazke.... moge komus przeslac odkodowana.... haslo znam ale nie podam bo delfin nie chce by pisac na forum..... moge przeslac przez gg albo cos.... w pliku misc znajduje sie tylko jedna z 3 ksiazek.... sa to notatki z pierwszych miesiecy tworzenia gry . druga ksiazke mozna dostac tylko zglaszajac sie do uplinka . nie ma jej w grze chyba ze ktos ma zipowana z 3 czesciami ;) 3 czesc jest gdzies ukryta tyle sie dowiedzialem tylko nie wiem gdzie jak ktos wie to prosze o info :D
Proszę was bardzo! Co to za satysfakcja dla tych, którzy sami chcą odgadnąć hasło a przez przypadek zobaczą je na forum? Nie róbcie tak! Jeśli chcecie to jest PW i tam przesyłajcie sobie hasła ...
Już wszystko gra. Znalazłem gamebible z tajnego źródła :wink: Tylko czy ktoś mógłby podać mi zdjęcia opakowania z gry z każdej strony? I żeby były jak największe, żebym mógł przeczytać spokojnie napisy. Ale nie muszą być też strasznie wielkie, przecież mogę trochę powiększyć te zdjątka. Proszę o szybką odpowiedź, zależy mi na tym. Chodzi o to, że ta wskazówka, którą podał marcus161 (a o której wiedziałem od dawna :lol: ) dotyczy moim zdaniem opakowania gry. Musi na nim coś być. Dlatego chcę poszukać.
Mozesz mi na pw podac linka do tego "tajnego zrodla" o ktorym mowiles??? PLZ msg me!!!
Dobra.
Mam 3 pierwsze ale zabezpieczone haslem na archiwum. Zna ktos to haslo :?: Bo nie chce mi sie tego lamac przez 3 tygodnie a i tak pewnie nic z tego nie bedzie.
_________________ Krzyknęli "Zniszczenie" i spuścili ze smyczy Psy Wojny
Narazie Genesis of uplink pl nie istnieje, po za tym powiedzialem ze JAK SIE UDA to skombinuje, zas osoba, od ktorej mialem to dostac, nie daje zadnych znakow zycia od kilku tygodni...... no coz, sprobuje sam to zrobic, oki??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum