Mam problem z misją z kradzieżą plików z sieci LAN. Wykomałem już wiele takich misji, ale tej jednej nie moge. Przeskanowałem całą sieć i nigdzie nie ma file serwera. Używam NAjlepszej wersji LAn probe i LAN scan. Na tej sieci jest tylko coś co się zwie Wireless transmitter. Ale jak pisałem nigdzie nie ma file servera. Jak go znaleść? Ico to za ustrojstwo Lan Spoof?
Wireless Transmitter - umożliwia połączenie się z odseparowanymi sekcjami LAN. Kiedy się połączysz z Transmitterem, zostaniesz poproszony o częstotliwość Receiviera. Gdy wpiszesz poprawną częstotliwość, zostaniesz połączony z odpowiednim Receivierem i będziesz mógł kontynuować hakowanie LANu. Częstotliwości Receivierów możesz znaleść w Terminalach.
_________________ Jaka jest różnica między informatykiem na 1 i na 5 roku?
- informatyk 1 roku myśli, że 1 kB to 1000 B.
- informatyk 5 roku myśli, że kilometr to 1024 metry.
Mam problem z Siecią lokalną. Jak sie mam włamać do niej skoro pisze mi że mój IP jest zapisany i jak sie nie rozłącze to mnie zaczną namierzać. Jak sobie z tym poradzić?
Nie przejmuj sie tym komunikatem, kup HUD:Lan_view czy jakos tak, wersje 3.0 programow z "LAN" w nazwie i wtedy laczysz sie jak z kazdym serwerem i klikasz na przycisku lanview na dole.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum