Usunac ten plik a zastapic go tym z windowsa to to samo, bo jak gra nie znajdzie swojego openGl'a to kozysta z windowsowego. Nawet jak wam nie tnie to polecam usunięcie tego pliku bo moze wasz win ma nowszą wersję i gra bedzie chodzic plynniej a napewno to nie zaszkodzi :D
Niepowinniście robić takich żeczy. Jeśli ktoś z was programuje to powinien wiedzieć że DLL to "części" plików exe. Pliki dll zawierają funkcje uzywane przez system i programy ja uplink.
Jeżeli go zamienicie to gra wam sie szybciej wysypie, źle zaevuje lub po prostu nie będzie działać.
OpenGL.dll to pliki które odpowiadają za funkcje transformacyjne i obliczające (on odpowiada za to że coś się porusza i co hwila zmienia sie litera [pasword breaker] itp..) program pobiera część funkcji odpowiadającej za obliczanie i dzięki temu płynie czas.
Więc nieradze wam zmieniać go bo jeśli macie cień pojęcia o programowanu to powinniście sobie zdawać sprawe z konsekwencji.
W ustawieniach grafiki uplinka zmieńcie palete kolorów na 32 bitową, nie wiem dlaczego, ale uplink wtedy radykalnie przyspiesza. Jeżeli jednak macie te problemy z ustawieniami 32 bitowymi to sądzę (nie próbowałem) że usunięcie tego pliku powinno pomóc.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum