Wysłany: 2005-07-02, 19:51 1 misja ARC 24 marca 2010!
Tytuł wyjaśnia wszystko. Co trzeba zrobić?
1. Być na poziomie Beginner
2. Mieć na Mission List misję z Akademią dla gościa o poziomie Confident.
3. Wykonać misję ale nie odsyłać potwierdzenia.
4. Przychodzi ci normalna wiadomość - to trochę dziwne, prawda? W każdym bądź razie to od ARC.
Otóż grałem w demko, no i skończyłem misję treningową. Awansowałem na Beginnera i wszedłem na Missions List po kolejne zadania. Zrobiłem jedno zadanko z plikami i wziąłem misję z Akademią(miałem podmienić kolesiowi klasę). Po wykonaniu zadania chciałem wysłać potwierdzenie ukończenia misji. Nie zdążyłem, bo przyszedł jakiś list. No to ja odsyłam to potwierdzenie i zajmuję się tym "dziwnym listem". Okazuje się, że to od ARC, a ja na kalendarzu w grze miałem 24.03.2010.
Można, ale to nie są misje z pełnej wersji. Z tego co widzę w kodzie źródłowym gry to jest jedna misja (ale może się myle) która polega na włamaniu do Social Security Database.
Informacje o tej misji:
Kod:
details << "Payment for this job is " << payment << " credits.\n"
<< "This job has been assigned an Uplink difficulty of " << difficulty << ".\n"
<< "An UplinkRating of " << Rating::GetUplinkRatingString ( acceptrating ) << " or above will be sufficient for automatic acceptance.\n\n"
<< '\x0';
fulldetails << "Thank you for replying Agent.\n"
<< "We have some work for you which you can get started on immediately.\n"
<< "Your skills with the Academic Database will come in useful here.\n\n"
<< "Break into the International Social Security Database:\n"
<< "TARGET COMPUTER DATA :\n"
<< " LOCATION: " << target->name << "\n"
<< " IP : " << target->ip << "\n"
<< "\n\n";
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum