Wysłany: 2005-06-02, 21:52 kartoteka i namierzanie :(
Mam pewnie problem z namierzaniem.. co zrobic zeby tai szybko mnie nie namierzali bo mandaty co chwile mi przychodza i pozniej mam kartoteke zawalona i misji nie moge wziasc i czy mozna sobie ta kartoteke oczyscici. wyczytalem ze mozna ale trzeba sie polaczyc z cos tam criminal ale ja na mapce nie mam takiego czegos i nie wiem jak sie z tym polaczyc. gram 2 dni ale wciaga strasznie :)... czekam na polska wersje :)
Wojti to jest czysta logika. Aby Cię nie namierzali za szybko musisz zrobić długą trasę połączenia na mapce. Połącz się z InterNic i wpisz Terminal. Dodaj wszystkie "Access Terminale". Następnie w spisie linków odznacz kwadracik tak aby serwer Criminal Database nie był widoczny na mapce. Teraz kliknij na mapie i klikaj na wszystkie białe kwadraty. Zrób "pajęczynę" połączeń, ale pierwsze kliknięcie ma być na INTERNIC. Jak już zaznaczysz wszystkie wciśnij SAVE co by znów tego nie robić. Teraz możesz w spisie linków odznaczyc wszystkie terminale bowiem ciężko się szuka właściwego kwadracika w takim gąszczu. Jeśli nie masz Criminal Database to w InterNic'u go znajdziesz. Jeśli masz to kliknij na mapie, wciśnij LOAD i kliknij na widocznym kwadracie Criminal Database. Dzięki temu wydłyżyłeś czas w jakim się namierzają bowiem oni teraz sprawdzają wszystkie serwery z którymi się połączyłeś. Po misji nie zapomnij o skasowaniu odpowiedniego loga w InterNic.
_________________ Jaka jest różnica między informatykiem na 1 i na 5 roku?
- informatyk 1 roku myśli, że 1 kB to 1000 B.
- informatyk 5 roku myśli, że kilometr to 1024 metry.
Mam taki problem: kiedyś coś zrobiłem źle ;) i miałem w Criminal wpisane cośtam (przez co musiałem brać misje kontaktując się z pracodawcą), więc wszedłem sobie na Global Criminal Database, złamałem zabezpieczenia (po to też pytałem jak złamać Elliptic-Curce :P ) i usunąłem wpisy ze swojej kartoteki, także w Criminal miałem "NONE". Ale i tak, gdy po przejściu misji, czekając na newsa przyspieszyłem czas, po chwili oglądałem czarny ekran... Co jest nie tak? Czy to wina tego buga z przyspieszaniem czasu, o którtym była mowa? :|
Jesli dales maksymalna predkosc to jest to wlasnie wina buga. A jesli nie to mozliwe ze nie usunoles wszystkich logow z internic'a czy skad kolwiek indziej
_________________ Krzyknęli "Zniszczenie" i spuścili ze smyczy Psy Wojny
Jacob ten temat razcej nie jest prośbą o e-maile, tu sie rozwiązuje problemy. A jak chcesz jego e-mail to wysyłaj mu na PW wiadomości, a nie fofum zaśmiecasz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum