Wysłany: 2005-08-02, 00:33 Problem w pelnej wersji z tworzeniem nowego usera :(
Sciagnalem z netu pelna wersje gry( z czego sie bardzo ucieszylem bo jak dotad gralem w demko) no i mam problem bo jak probuje zalozyc nowego usera to mi wyskakuje zeby wpisac kod z opakowania gry a ja nie posiadam tego kodu, da sie go skads wziasc ???
pliska pomozcie bo bardzo chcialbym moc grac w full wersje :( :( :(
[ Dodano: 2005-08-02, 00:47 ]
ok poradzilem sobie 8) na szczescie byly cd=keye na osiolku ale mam znowu problem chyba juz ktos o tym pisal mianowicie nie moge zmienic rozdzielczosci bo jak wchodze w opcje to nie moge kliknac na odpowiednia rozdzielczosc bo jej po prostu nie widac :x
[ Dodano: 2005-08-02, 01:57 ]
z ta rozdzielczoscia tez sobie poradzilem 8) po zabawie z plikiem options i z reinstalowaniem uplinka, wpadlem na genialny pomysl :mrgreen: sciagniecia patcha v.1.3(wczesniej mialem v. 1.0) i juz moge grac w pelna. JUPI :!: :!: :!:
Oh przepraszam bardzo :? :/ Napisalem ze juz rozwiazalem problem zeby nie bylo ze wy piszecie posty zeby go rozwiazac a zeby sie potem nie okazalo ze ja juz sobie poradzilem a wy dalej piszecie posty:/, tak bardzo co to przeszkadza ?:/
jeszcze raz bardzo cie przepraszam, wiem popelnilem blad i czuje skruche :shock:
p.s. i tak nie nabilem postow 8)
p.s.2 wszyscy na tym forum sa tacy jak ten osobnik :?: :shock: :shock: :shock:
Nie, nie przejmuj się - on (i kilka innych osób) już tak ma... a w najgorszym razie temat można usunąć, nie? :wink:
A teraz poważnie, krzychox -> nie chcę Cię pouczać ani nic z tych rzeczy, ale jak się koniecznie chcesz czepiać, to chodziaż się czepiaj tam gdzie masz czego (patrz... a zresztą nieważne :P ).
_________________ It is written in the starlight and in every line on your palm - we are fools to make war on our brothers in arms...
lol, zastanów się co mówisz :|
Chłopak miał problem, to o nim napisał - normalne. Poszedł grać dalej i udało mu się go rozwiązać. Co w tym złego?! Miał nie grać tylko czekać na odpowiedź czy co? :?
Lepiej skończmy bezsensownego offtopa....
_________________ It is written in the starlight and in every line on your palm - we are fools to make war on our brothers in arms...
Oj Eddron...
a)zobacz jak szybko ten problem został rozwiązany
b)na Forum już jest taki temat. czyli to się wiąże z
c)złamaniem regulaminu
Przecież mógł najpierw poszukać najpierw na Forum prawda??
(Podobno lubię się kłócić. To nieprawda. Jednak czasem trzeba)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum