Czesc
mam problem a mianowicie
musze dostac sie do glownego kompa ale chronia go trzy zamki do kazdego sie dostaje bezproblemu lamiac zabezpieczenie na kontrolerach ale potem nic nie idzie dobrac sie do tych wlasciwych zamkow
jak to zrobic pominajac lan force
mam polska wersje gram od wczoraj ich chce pograc dalej wiec jak mozecie to w prosty sposob napiszcie jak to zrobic bede wdzieczny
uszanowanko
to chyba cos o czym ja pisalem tutaj i w 'Zaawansowani'. Cala siec jest moja oprocz 3 zamkow, ktore sa (kazdy z nich) za innym zamkiem juz zlamanym. Nie pozostaje nic innego (jak ktos odpisal niedawno) jak uzyc LAN_FORCE i szybko do MainFrame'a uderzac. Zdarze napewno to robic - dzis to sie odbedzie tak BTW.
Tak oto mi chodzilo tylko troche to przekrecilem
ale chodzilo mi niestety i metode bez lan force bo admin na uczulenie na ten program
nawet jak to zrobie to przy kasowaniu katalogu sys zawsze mnie rozlacza a przy katalogu log(takze z konsoli)tego nie robi
ale trudno jakos napewno sie da
dzieki i nara
zaraz bede mial LAN wlasnie to sprawdze. Ale kiedy jest lock za lockiem i nie ma do niego Auth Srv to ja nie wiem jak mozna inaczej. Isolation Bridge tez nie ma blisko. Sprawdze LAN FORCE'a robiac save'a przedtem :)
Ja zdąrzyłem usunąć katalog sys ale nie zdąrzyłem zresetować to włamałem się jeszcze raz a tu niespodzianka katalog jest znowu z plikami to ja go usuwam i mnie rozłancza to się wkurzyłem i wpakowałem mu objawienie :twisted:
_________________ Betatester Polish Uplink Mod Niechaj to narodowie wżdy postronny znają, iż Polacy nie gęsi, swego moda mają Aktualna wersja:0.04
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum